Hétvégén kezdődik az MWC 2018!

2018.02.22| GSM Arena
Címkék:

MWC 2018


Most hétvégén kezdetét veszi Barcelonában a Mobile World Congress 2018 kiállítás. Lássuk, mit várhatunk!

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Az biztos, hogy itt mutatkozik be a Samsung Galaxy S9 és a Samsung Galaxy S9+, vasárnap indul a Samsung Unpacked sajtóesemény. Túl sok mindent nem hagytak a képzeletünknek a két mobillal kapcsolatban, számos fotó is megjelent róluk. Tusában extraként kényelmesebb ujjlenyomat-olvasó, jobb gyenge fényviszonyok közötti kamera, 3D emoji megjelenés és az S9+ esetében dual kamera várható.

A Nokia is február 25-én, vasárnap tartja a bejelentést, itt a Nokia 1 és a Nokia 7 plus modelleket várhatjuk és van esély a Nokia 4 bemutatására is. A Nokia 7 plus lesz a HMD Globaltól az első, 18:9 képarányú okostelefon, extraként pedig az első az Android One programban. Szó esett még a Nokia 8 Sirocco vagy más néven Nokia 8 Pro, illetve esetleg a Nokia 9 megjelenéséről is, valamint megújulhat az Asha márka.

A Sony hétfőre időzíti a bejelentéseket, tőle a Sony Xperia XZ2, valamint a Sony Xperia XZ2 Compact várható biztosan, de nagyon jól rejtegetik egyelőre az újdonságokat.

Hétvégén kezdődik az MWC 2018!

A kisebbik dél-koreai gyártó az LG G7-tel nem nagyon jelenhet meg a standokon, viszont érkezik az LG V30 AI-ra fókuszáló, 256 gigabájt tárhellyel ellátott változata. Több LG K szériás telefon érkezése is várható, például az LG K8 és az LG K10, amelyek a belépő- és a középkategóriában szállnak versenybe.

Az Asus kedden lép porondra a Zenfone 5-tel, amelyből készül egy Lite és egy Max változat is, a reklám szerint Qualcomm processzort és jó fotós képességeket kapnak a 18:9 képarányú kijelző mellett, valamint mindhárom modell dual kamerával érkezik.

A Huawei február 25-én tartja a sajtókonferenciát, itt a Huawei P11/P20 triót várhatjuk és talán közelről láthatjuk a Huawei MediaPad M5 10 tabletet is.

Hétvégén kezdődik az MWC 2018!

A ZTE a Blade 9-et mutatja be jövő héten Snapdragon 450 processzorral és szintén a ma divatos képaránnyal.

Az Alcatel vasárnap debütál többek mellett az Alcatel 5, az Alcatel 3V és az Alcatel 1X modellekkel, a tudástárat hat colos, 18:9-es kijelző, dual kamera és egyéb nyalánkságok tarkítják.

Amit ne várjunk egyelőre, az a HTC U12 és az LG G7, ezek ugyanis még mindig a Snapdragon 845 proceszorra várnak, ettől függ a hivatalos bejelentés időpontja. A Xiaomi sem hozza a Mi 7-et Barcelonába, bár a Xiaomi Mi 6 tavaly ott volt, viszont a Surge S2 chipset élőben is megtekinthető lesz.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei