Google és Samsung együttműködés: új funkciók a Galaxy Z Fold 6 és az XR platform számára

2024.07.10| 9to5Google

A Google és Samsung legújabb bejelentései új funkciókat és technológiai fejlesztéseket hoznak a Galaxy Z Fold 6 és a közelgő XR platform számára, különös figyelmet szentelve a multitasking képességeknek és a vizuális keresési funkcióknak.

A januári Galaxy Unpacked eseményhez képest a mai Google bejelentés csak néhány, de annál izgalmasabb újdonságot hozott a Galaxy Z Fold 6 bemutatásával és a "közelgő XR platform" újabb említésével.

Az egyetlen új Gemini funkció, amelyet a Fold 6-hoz bejelentettek, a multitasking képesség. A májusi I/O 2024 során már szó esett arról, hogy a Gemini hamarosan overlay panelként fog működni még az eredmények leadásakor is, ahelyett, hogy teljes képernyős felhasználói felületre váltana. A Google ma bemutatta, hogyan lehet a Gemini overlay-t egy osztott képernyős oldalpanelre áthelyezni, ami növeli a felhasználói élményt és hatékonyságot.

Google és Samsung együttműködés: új funkciók a Galaxy Z Fold 6 és az XR platform számára

A Google emellett megerősítette, hogy a YouTube-hoz érkezik a "Kérdezz erről a videóról" funkció, amely a meglévő "Add this screen" és "Ask this PDF" funkciókhoz csatlakozik. Ez a funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy további információkat kérjenek a nézett videókról, így még több interaktív lehetőséget kínál a platform.

A vizuális keresési funkciók terén is vannak újdonságok. "E hónap végétől kezdve" a Circle to Search képes lesz QR- és vonalkódok beolvasására, valamint segíthet összetettebb témák, például a szimbolikus matematika elsajátításában. A Google szerint ez a funkció még az év vége előtt több Samsung készüléken is elérhetővé válik.

A Google kiemelte a YouTube TV multiview funkcióját is, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre akár négy különböző streamet nézhessünk. Ez a funkció április végén kezdte meg a bevezetését az Androidra, és különféle előre kiválasztott kombinációkat kínál, mint például futball, hírek, időjárás és egyidejű sportesemények.

Google és Samsung együttműködés: új funkciók a Galaxy Z Fold 6 és az XR platform számára

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A viselhető eszközök terén a Wear OS 5 már elérhető a Watch Ultra és a Watch 7 készülékeken. Az új operációs rendszer csak a Watch Face formátumot támogatja, így a régi óraarcok nem tölthetők le.

Rick Osterloh röviden beszélt a Samsunggal és a Qualcommal közösen fejlesztett "közelgő XR platformról". Ezt a platformot először 2023 januárjában jelentették be, és bár Osterloh további részleteket nem osztott meg, hangsúlyozta, hogy érdemes lesz figyelni rá.

Osterloh említést tett a Gemini Live-ról is, amely "generatív AI valós idejű multimodális természetes nyelvi modellekkel" fog működni. A Google izgatottan várja, hogy a Samsunggal szorosan együttműködve hamarosan elhozza ezt az innovációt a felhasználók számára.

A Google és Samsung közös bejelentései új szintre emelik a technológiai fejlődést, és izgalmas lehetőségeket kínálnak a felhasználóknak a Galaxy Z Fold 6 és az új XR platform révén.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokIsmered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei