Előrendelhető a négykamerás Leagoo M9!

2017.12.20| (x)

Húsz százalék kedvezménnyel olcsóbban vásárolhatják meg az időben észbe kapok a Leagoo M9 okostelefont.

A kínai gyártó belépőszintű, ám ehhez képest meglepően okos modellje 5.5 colos, 1280×640 pixel felbontású kijelzővel rendelkezik, a szokatlan értékek a 18:9 képarány eléréséhez szükségesek. Ez a kialakítás nem csak mostanában divatos, de kényelmes használatot is ígér a 80 százalékos képernyő-burkolat arany miatt. A caGorilla Glass 3 által védett megjelenítő rendkívül jó fényerőt biztosít, ehhez élénk, élethű színek és nagy betekintési szög jár.

Hardveresen a MediaTek 6580T processzor dolgozik a Leagoo M9-ben, ez egy négymagos CPU, magonként 1.3 gigahertzes maximális órajellel, ehhez 2 gigabájt RAM társul, tárhelyből pedig 16 gigabájt áll a felhasználók rendelkezésére.

Előrendelhető a négykamerás Leagoo M9!

Amiben nagyon erős a Leagoo M9, az a kamera, ugyanis négy is található benne, elöl és hátul is egyaránt dual kamerarendszer segíti a jó minőségű képek elkészítését. Az előlapon egy 5 és egy 2 megapixeles kamera, valamint LED-es vaku helyezkedik el, ezek biztosítják a kiváló minőségű szelfikhez a funkciókat, természetesen olyan extrák is elérhetők, mint az arcszépítés, élesség-növelés. A hátlapon egy 8 és egy 2 megapixeles optika csücsül, hozzájuk már dupla LED-es villanó tartozik, a rekesznyílás f/2.4 értékű, nem számottevően gyengébb, mint napjaink felsőkategóriás készülékeiben.

Előrendelhető a négykamerás Leagoo M9!

Előrendelhető a négykamerás Leagoo M9!

A Leagoo M9 tudását 360 fokban működő ujjlenyomat-olvasó bővíti, amely 0.1 másodperc alatt feloldja a telefont, a Smart ISP chipsetnek köszönhetően pedig tanulékony, így minél többször használjuk, annál gyorsabb és pontosabb lesz. Az egész napos készenlétet az LG által gyártott, 2850 mAh-s akkumulátor biztosítja, ötszáz töltési ciklus után is 90 százalékos marad az akkumulátor kapacitása.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Előrendelhető a négykamerás Leagoo M9!

A Leagoo M9 teljes áron 80 dollárt kóstál a megjelenés után, ám most előrendelési akcióban mindössze 60 dollárért, alig 24 ezer forintért (!) is a miénk lehet egy négykamerás, olcsó mobil.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei