iqoo

Bővül a vivo sorozat!

2019.12.02
Címkék:

iqoo

,

neo

,

855


A vivo egy olyan készüléket dob piacra, ami megkapja a legújabb Snapdragon 855 Plus lapkakészletet.

Úgy tűnik, hogy a Vivo egy bizonyos mintát követ, amikor iQOO sorozatát fejleszti, különösen igaz ez a neo modellekre. Először ott volt az iQOO Neo, amely egy Snapdragon 845 lapkakészletettel érkezett, majd néhány hónappal később az iQOO Neo 855 követte. A készülék megkapta a legújabb Snapdragon 855 chipkészletet és néhány továbbfejlesztést is, mint például valamivel gyorsabb töltést és egy nagyobb szelfi kamerát. Ezen kívül a telefon kívül-belül is egyaránt azonosak.

 

A TENAA tanúsítási lista szerint érkezik egy újabb modell és ha tökéletesen összhangban a korábbi pletykákkal, akkor a vivo egy olyan készüléket dob piacra, ami megkapja a legújabb Snapdragon 855 Plus lapkakészletet.

A készüléknek jelenleg csak a modellszáma ismert, amely önmagában csak egy betűvel különbözik az iQOO Neo 855-től.  A felsorolt TENAA specifikációkat tekintve valószínűleg, a közelgő eszköz pontosan ugyanakkora lesz mint az előző modell. A készülékben változatlanul megjelenik a 6,38 hüvelykes Super AMOLED képernyő UD ujjlenyomatolvasóval, a 8GB/12GB Ram és egy 128 GB-os bővíthető tárolóhely.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

új
 APRÓHIRDETÉSEK

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei