Az iPhone 16 Pro és iPhone 16 Pro Max töltési sebessége jelentősen javulhat

2024.07.10| GSM Arena

Az iPhone 16 Pro és iPhone 16 Pro Max jelentős előrelépést hozhatnak a töltési sebesség terén, megduplázva az előző generáció teljesítményét.

Az Apple legújabb csúcstelefonjairól, az iPhone 16 Pro és iPhone 16 Pro Max-ról érkező legfrissebb hírek azt állítják, hogy jelentős előrelépések várhatók a töltési sebesség terén. Miközben az iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max kábeles töltéssel akár 27W-os, MagSafe vezeték nélküli töltéssel pedig akár 15W-os töltési sebességet érhetnek el, az idei modellek állítólag ennél is tovább mennek.

A pletykák szerint az iPhone 16 Pro és iPhone 16 Pro Max akár 40W-os kábeles töltést és 20W-os MagSafe vezeték nélküli töltést is támogatni fog. Ezek természetesen csúcsteljesítmények, amelyeket a töltési folyamat során nem sokáig fognak elérni.

Az iPhone 16 Pro és iPhone 16 Pro Max töltési sebessége jelentősen javulhat

Még nem tudni, hogy ezeknek a csúcsteljesítményeknek a növelése hogyan befolyásolja majd a tényleges töltési időt mindkét technológia esetében, mivel ez az, ami az embereket leginkább érdekli. Mindenesetre, ha ezek a hírek valóra válnak (ami még mindig nagy kérdés), jó látni, hogy az Apple némi előrelépést mutat a töltési sebesség terén – még ha ez el is marad a kínai cégek által elért 120W-os kábeles és 50W-os vezeték nélküli csúcsteljesítményektől.

Egy másik forrás szerint az új csúcsteljesítményű töltés bevezetésének célja az iPhone 16 Pro és Pro Max megnövekedett akkumulátor-kapacitásának kompenzálása – lényegében az Apple azt szeretné elérni, hogy az új modellek legalább olyan gyorsan töltődjenek, mint elődeik, még nagyobb akkumulátorokkal is.

Már egy éve is felmerült egy pletyka, miszerint az iPhone 16 Pro és iPhone 16 Pro Max ezekkel a pontos töltési javításokkal érkezik majd, és hogy ezekben az új modellekben a nagyobb kapacitások és hosszabb élettartamok elérését lehetővé tevő rétegzett akkumulátor-technológiát alkalmaznak majd.


További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokIsmered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei