A világon a kilencedik, Európában a harmadik leggyorsabb a Telekom 4G hálózata

2016.02.12| T-Mobile
Címkék:

T-Mobile

,

LTE

,

4G

,

hálózat

,

gyors


Elõkelõ helyezést kapott Magyarország és a Magyar Telekom a mobil iparágban elismert OpenSignal globális felmérésében 4G letöltési sebesség és lefedettség kategóriában.

A legfrissebb, februári jelentésük szerint a 4G letöltési sebességet tekintve Magyarország világviszonylatban a harmadik helyen áll, a szolgáltatók közül pedig a Magyar Telekom 4G hálózata Európa élvonalában van. Az OpenSignal méréseinek átlagai szerint a Magyar Telekom 4G szolgáltatásai átlagban 30 Mbit/s-os letöltési sebességet biztosítanak a felhasználóknak, amellyel a világ kilencedik, Európa harmadik leggyorsabb 4G szolgáltatását nyújtja. A lista elején szereplõ Szingapúrban percenként 37 Mbit-es átlagot mértek, míg a 4G letöltési sebesség globális átlaga csupán 13,5 Mbit/s – derül ki a jelentésbõl. A felmérésben vizsgálták azt is, hogy a mobilhálózatra kapcsolódó eszközök idejük mekkora részében használnak negyedik generációs mobil szolgáltatásokat, ebben a tekintetben is az élvonalban van Magyarország, 79 százalékos átlagával a kilencedik helyre került.

A világon a kilencedik, Európában a harmadik leggyorsabb a Telekom 4G hálózata

Az OpenSignal jelentésében a 4G-hálózatok rendkívül gyors fejlõdési ütemét is kiemeli: míg egy évvel korábban egy 20 Mbit/s-ot meghaladó átlagos letöltési sebesség még kiemelkedõ eredménynek számított, addig az idén már a világ 142 4G-vel lefedett országából 15-ben érhetõ el ennél gyorsabb 4G mobilinternet.

A világon a kilencedik, Európában a harmadik leggyorsabb a Telekom 4G hálózata

Az OpenSignal az iOS-re és Androidra letölthetõ ingyenes hálózati sebességmérõ alkalmazásaival globálisan, a 4G szabványt támogató mobiltelefonok több millió felhasználójának segítségével gyûjt adatokat a hálózatok minõségérõl. A most kiadott jelentéshez tavaly október és december között, három hónapon át gyûjtötték az információkat.

A világon a kilencedik, Európában a harmadik leggyorsabb a Telekom 4G hálózataTovábbi friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei