Versenyezz! A Sony World Photography Awards új mobil kategóriát indít 2015-ben

2015.01.29| Sony

A World Photography Organisation új kategóriát hirdetett meg a mobil fotográfia előtt tisztelegve a 2015-ös Sony World Photography Awards keretein belül.

A World Photography Organisation új kategóriát hirdetett meg a mobil fotográfia előtt tisztelegve a 2015-ös Sony World Photography Awards keretein belül. A mobiltelefonokban található legújabb kameratechnológia jelentősen megkönnyíti a fotósok dolgát. A pillanatok szinte bármely körülmény között és bárhol megörökíthetővé váltak bárki számára. A telefonok könnyű elérhetősége lehetővé teszi, hogy vizuálisan dokumentáljuk mindennapjainkat. A 2015-ös Sony World Photography Awards felismerte ezt az új kreatív szabadságot, valamint hogy a mobil fotózás újraértelmezte a fotósok körében a művészetük megközelítését. Éppen ezért idén létrehozta a mobil fotográfia kategóriát.

A pályázaton részt venni kívánó fotósoknak mától csupán egy hónapjuk van, hogy nevezzék a legjobb képüket, amely megfelel az alábbi témaleírásnak: „Azt kapod vissza az élettől, amit beleteszel. Lépj túl az egyértelmű valóságon, és fedezd fel a Téged körülvevő inspirációt. A telefonod használatával egy új látószögből közelítheted meg a világ rendkívüli adottságait”. A nevezés díjtalan a www.worldphoto.org oldalon, és a február 27-i zárónapig be kell fejezni.

Versenyezz! A Sony World Photography Awards új mobil kategóriát indít 2015-ben

A 20 legjobb képet egy öttagú zsűri választja ki:

 

  • Anna Dickson, Fényképészet Igazgató, Huffington Post, US
  • Chris Hudson, Művészeti Szerkesztő, National Geographic Traveller, UK
  • Anthony Lepinay, Fotós és Kreatív Igazgató, Franciaország
  • Alvin Soon, Társszerkesztő, HWM és HardwareZone.com, Szingapúr
  • Evgeny Tchebotarev, Fényképészet Főszerkesztő és Társalapító, 500px, Kanada

 

A szűkített lista a World Photography Organisation weboldalán hirdetik ki, www.worldphoto.org, és az egyetlen nyertes nyílt szavazás útján kerül kiválasztásra. A képekre március 10. és 17. között lehet szavazni a weboldalon. A közönség kedvenc képének fotósa részt vehet Londonba a Sony World Photography Awards díjátadó gálán április 23-án. A nyereménye egy Sony Mobile termékekből álló ajándékcsomag, amely tartalmaz Xperia okostelefont és tabletet.Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei