A Nokia 8 haraphatja az elsőt az Oreóból

2017.12.01| Nokia

A HMD Global, a Nokia telefonok otthona bejelentette, hogy az Android 8.0 Oreo elérhető a vállalat csúcskészülékén, a Nokia 8-on.

A készülékkel rendelkezők élvezhetik a vegytiszta és biztonságos Android Oreo verziót, mely rendszer a legújabb funkciók révén támogatja a tartalomgyártást és megosztást, a lehető legszórakoztatóbb módon. A Nokia 8 frissítése révén az Android 8.0 Oreo olyan tiszta változata érhető el, ami sem témákat, sem más változtatásokat nem tartalmaz a felhasználói felületben. Mivel előtelepített alkalmazásokat sem pakoltak a rendszerbe, így a felhasználóknak attól sem kell félniük, hogy különböző rejtett folyamatok leszívják az akkumulátor töltöttségét, mindez pedig garantálja a lendületes és akadásmentes élményt, akárhányszor a felhasználó kezébe veszi okostelefonját. A havi rendszerességű biztonsági frissítések révén a telefon biztonságos, és igazi nyugalmat áraszt a rajongók kezében.

A Nokia 8 haraphatja az elsőt az Oreóból

Az Android 8.0 Oreo frissítés a Nokia 8 készülékeken segít abban, hogy a vásárlók új funkciókkal tegyék még teljesebbé napjaikat, kompromisszumok nélkül:

  • A kép a képben mód a multitask élményét adja, a sebességről és gördülékenységről pedig a Nokia 8 számítási kapacitása gondoskodik, még a leginkább erőforrás-igényes alkalmazások esetében is. A YouTube videók és a barátokkal történő beszélgetés, vagy éppen a banki egyenleg lekérdezése és egy rendelés a webshopból – két feladat, egyetlen képernyőn, ami akadás nélkül zajlik, köszönhetően a Nokia 8 processzorának.
  • Semmiféle szükségtelen előtelepített alkalmazás nem került telepítésre, a Nokia 8 egyedül az Android Instant Alkalmazásokat tartalmazza. Ez azt jelenti, hogy a megfelelő Chrome linken keresztül azonnal használhatóak, anélkül hogy telepíteni kellene őket. A Google Play Protect az eszközt és az adatokat is védi a félrevezető vagy kifejezetten adat tolvaj alkalmazásoktól. A felhőszoftver napi 50 milliárd alkalmazást vizsgál meg, azokat is, melyeket a felhasználó nem is telepített.
  • Az intelligens szoftver abban is a Nokia 8 segítségére van, hogy az még gyorsabban induljon el, ezáltal a felhasználó hamarabb tudjon fényképet, vagy videót készíteni és minden fontos pillanatot megörökíthessen. A kizárólag Nokia okostelefonokban megtalálható Dual-Sight™ mód azt jelenti, hogy egyszerre lehetséges a saját reakciókat és az eseményeket közvetíteni a közösségi médiában élőben az elő- és a hátlapi kamerát együtt használva.

  • Az Android Oreo intelligens funkciói korlátozzák a háttérben futó alkalmazásokat, melyeket a felhasználó kevesebbet használ, ezzel maximalizálva az akku élettartamot, hogy a Nokia 8 rendelkezésre álljon, amikor csak kell.
  • Mivel a Nokia 8 az önkifejezés készüléke és tartalomgyártásra született, fontos megemlíteni azt is, hogy a rajongók mostantól még könnyebben fejezhetik ki érzelmeiket a teljesen megújult emojik segítségével, melyek között 60 korábban nem látott figura található meg!

A Nokia 8 automatikusan frissít Android Oreóra, a felhasználók értesítést kapnak, ha a készülékre letölthető az új verzió. Magyarországon november 30-tól érhető el a frissítés. Az Android Oreo hamarosan a többi Nokia okostelefonra is megérkezik.

 

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Adategyeztetés online a Vodafone-nál

Adategyeztetés online a Vodafone-nál

2017.06.07
| Vodafone
Már a Vodafone-nál is elérhető a prepaid SIM kártyák online adategyeztetése
Mit tehetsz, ha elfelejtetted a lock screen mintát?

Mit tehetsz, ha elfelejtetted a lock screen mintát?

2016.01.14
| SamMobile
Sokakban felmerül, hogy vajon mit lehet tenni akkor, ha Samsung okostelefonján elfelejti a lezárt képernyõ feloldó jelszavát, kódját vagy a mintát. Szerencsére van megoldás.
Előrendelésben 8 ezer forint az új Xiaomi okosóra

Előrendelésben 8 ezer forint az új Xiaomi okosóra

2019.12.31
| (x)
A Xiaomi Haylou LS01 a legújabb az ár-érték arányban kiemelkedő ajánlatok közül. Ki ne akarna 8 ezerért szuper órát?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei