Zenfone 6 - forgatható kamerával!

2019.05.17| GSMArena
Címkék:

ASUS Zenfone 4


Végre hivatalosan is bemutatkozott az Asus Zenfone 6, amely forgatható kamerával és hatalmas akkumulátorral érkezik.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Sok-sok pletyka és találgatás után az ASUS végre lerántotta a leplet új csúcskészülékéről, az Asus Zenfone 6-ról, amely már május végén megérkezik az európai piacra. A Zenfone 6-nál a tajvani fejlesztők nagy figyelmet fordítottak arra, hogy bár a mostanság trendi nagy kijelzővel szereljék fel, a mobil mégis kényelmesen simuljon a kezünkbe. Ezért a telefon nem haladhatta meg a 7,5 cm-es szélességet, a képernyő azonban így is 6,4 hüvelykes, köszönhetően a 92%-os képernyőarányának.

Zenfone 6 - forgatható kamerával!

A Zenfone 6 egyik kulcsjellemzője a kamera, ugyanis nem csak a fő, hanem a szelfie kamera is a mobil hátuljára került. Pontosabban ezúttal nincs fő és elülső optika, hiszen a 48MP-es Sony IMX586 ( f/1.8 aperture) és a 13MP-es, ultraszéles (125°) szenzorokat egy motoros rendszer képes átfordítani az előlap felé. A kamera teljesítményére sem lehet panaszunk, a ZenFone ugyanis képes 4K-s videókat 60fps-sel rögzíteni, és elérhetjük a fotózást segítő HDR+, illetve Night Mode-ot is.

Zenfone 6 - forgatható kamerával!

Az új Asus csúkészülékből ezúttal nem készült gyengített modell, azaz minden telefont a Snapdragon 855 chipset vezérel, ami mellé 8 GB RAM-ot és 256 GB-os belső tárhelyet kapunk. Az pedig különösen dicsérendő, hogy utóbbi bővítéséhez nem kell feláldoznunk az egyik SIM helyet, mivel a mobil külön SD-kártya helyet kapott. Szintén nem lehet okunk panaszra a hatalmas, 5,000mAh-es akkumulátorra, amit az Android Pie-on alapuló ZenUI 6 is maximálisan kiszolgál energiatakarékossági funkciókkal.

A készülék a tervek szerint május végétől érhető el az EU-s országokban és 500 eurós ajánlott fogyasztói áron kerül a boltokba.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei