okosora

Zeblaze VIBE 3 - EKG-s okosóra sportolóknak

2019.05.13

Extra szívfunkciókkal is felszerelték a sportolók számára fejlesztett Zeblaze Vibe 3 okosórát.

A rendszeresen sportolóknak, de az egészségtudatos életmód követőnek is remek társ lehet a mindennapokban a Zeblaze VIBE 3 ECG okosóra, amely tucatnyi hasznos funkcióval egészíti ki az edzésterveket. A Vibe 3, ahogy az elvárható képes csatlakozni az Androidos és az iOS-es mobilokhoz is, így jelezi ha azokra hívás vagy szöveges üzenet futott be, és megjeleníti az emlékeztetőket is. A fontos információkat pedig az 1.22 hüvelykes IPS kijelző jeleníti meg, amely IP67-es minősítést kapott, azaz úszás közben nem használható, de a kézmosás, az eső vagy az izzadság nem károsítja az órát. Az energiaellátásról pedig egy 180mAh akkumulátor gondoskodik, ami kimondottan magas, 168 órás készenléti időt garantált a teljes töltés után.

Sportolók számára azonban elsorban a fitnesz és egészségügyi appok lehetnek érdekesek, hiszen a Zeblaze VIBE 3 ECG amellett, hogy rögzíti a napi mozgásunkat – sétát, futást egyaránt -, képes az alvásunkat és a szívritmust is figyelni. Az EKG funkció bármikor elérhető egy 30 másodperces mérés után, sportolás közben valós időben nézhetünk rá a pulzusszámunkra, a „Sleep monitor” funkciót használva pedig az alvásunkat elemezhetjük ki.

A Zeblaze VIBE 3 ECG jelenleg akciós áron, ingyenes szállítás mellett 38%-os kedvezménnyel vásárolható meg a TomTop webáruházából 35,95 euróért, ami azt jelenti, hogy bár Kínából érkezik az óra, nem kell érte külön vámot fizetni.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
  Mobiltelefonok az Árukeresőn »

  KERESÉS

  TELEFONOK GYORSLISTA

  Márka :

  Tipus :


  HÍRLEVÉL

  Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


  Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

  SZAVAZÁS

  Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


  Igen
  Nem, de tervezem
  Nem, és nem is tervezem  Korábbi szavazások eredményei