xiami

Xiaomi vezetéknélküli fülhallgató korrekt áron (x)

2019.05.08
Címkék:

xiami

,

redmi

,

airdots

,

tomtop


Jelenleg az AirDots a legolcsóbb vezetéknélküli headset a piacon.

A Xiaomi vezetéknélküli fülhallgatója mindössze csak 4,1 grammot nyom, így kényelmes viselési élményt nyújt. Az Apple AirPod-okkal és a hasonló kialakítású fülhallgatókkal ellentétben sokkal kompaktabbak és előnyösebb például sportoláshoz, mivel nincsenek a fülből kiálló részek. 

A két fülhallgató valamint a telefon közötti kommunkációért Bluetooth 5.0 felel. A Xiaomi Mi AirDots-okhoz hasonlóan a Redmi AirDots automatikusan csatlakozik a telefonkészülékhez, amikor a tartódobozából kivesszük és automatikusan kikapcsol, ha visszahelyezzük. A Redmi AirDots oldalán egy többfunkciós fizikai gombot találunk, segítségvel egy kattintással megváltoztathatjuk a zeneszámokat, duplán kattintással pedig számos funkciót indíthatunk el, mint például a Siri-t vagy a Google Assistant-ot. Az érintésvezérlésű gombokkal összehasonlítva a fizikai gombbal elkerülhető a véletlen érintést.


Az akkumulátor élettartama a vezetéknélküli fülhallgatók egyik legfontosabb jellemzője, mivel meghatározza, hogy mennyi ideig leszünk képesek használni a fülhallgatót. 40mAh akkumulátorral van felszerelve, és a vállalat szerint a fülhallgató akár négy órát is kibír sztereó üzemmódban valamint legfeljebb öt órát monó módban (ha csak egy fülhallgatót használunk). A fülhallgató feltöltése 0%-ról körülbelül 90 percet vesz igénybe. Tartozáka egy 300mAh-es töltődoboz, ami a fülhallgató töltéséhez szükséges valamint powerbankként is használhatjuk a headsethez.

Az AirDots legnyilvánvalóbb előnye az ára. A Tomtop oldal egy 41%-os akciót hirdet, így mindössze 8.000 forintért megvásáolrhatjuk.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
  Mobiltelefonok az Árukeresőn »

  KERESÉS

  TELEFONOK GYORSLISTA

  Márka :

  Tipus :


  HÍRLEVÉL

  Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


  Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

  SZAVAZÁS

  Ön használ digitális asszisztenst?


  Igen, Google Asszisztens-t
  Igen, Cortana-t
  Igen, Siri-t
  Igen, Bixby-t
  Igen, Blackberry Assitant-et
  Igen, Hound-ot
  Nem, de tervezem
  Nem, és nem is tervezem  Korábbi szavazások eredményei