Xiaomi

Xiaomi: rekord után irány Amerika!

2018.11.08

A kedvenc kínai óriásvállalatunk hamarosan New Yorkban tart sajtóbejelentést.

A Xiaomi céget 2010 áprilisában alapították, finoman szólva is öles léptekkel halad a „világuralom” felé. Kis vállalatból hatalmas céggé nőtte ki magát a Xiaomi, köszönhetően kiváló ár-érték arányú termékeinek és annak is, hogy nem maradt csak a mobil piacon, számtalan témában kínál termékeket, legyen szó rizsfőzőről, tollról, laptopról, TV-ről. Egészen napjainkig azonban voltak olyan országok, ahol beszerezhetetlen volt szinte Xiaomi készülék. Például Amerika. Nem túl sok kínai gyártó tud betörni az amerikai piacra.

A Redditen erősítették meg, hogy a Xiaomi december 8-án tart New Yorkban nagyszabású eseményt, a cég szerint ez lehet a „legnagyobb party”. A bejelentésen a Xiaomi bemutatja a legújabb és legjobb termékeit, ezzel együtt megismerhetjük az amerikai csapatot, különleges vendégeket és celebeket is. A tengentúli nyitás előtt megalapozta a jelenlétét máshol, Indiában és Európában is belehúzott az utóbbi egy évben saját üzletek nyitásával.

A Xiaomi egyelőre nem erősítette meg, hogy végre az okostelefonjait is beviszi-e az Egyesült Államokba, jelenleg ugyanis csak néhány, más termékcsoportot értékesít a hatalmas piacon, úgymint power bank, elektromos roller vagy éppen vezetékmentes fülesek. Mindenesetre érdekes egybeesés, hogy épp ugyanezen a napon mutatják be Nagy-Britanniában a Xiaomi Mi 8 Pro okostelefont és nyitják meg az első brit Xiaomi márkaboltot.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Önnek mi a legfontosabb tényező telefon vásárlása esetén?


kamera minősége
memória nagysága
telefon mérete
kijelző minősége
meddig bírja az akku
ár - érték
jó márka legyen
egyébKorábbi szavazások eredményei