Xiaomi Black Shark Helo

Xiaomi Black Shark Helo: 10 gigabájt RAM-mal

2018.10.24

Alig hat hónappal az eredeti Xiaomi Black Shark után itt a frissített változat, Helo néven.

Bár a legtöbb fontos részletet érintetlenül hagyta a kínai gyártó, a Black Shark Heloval több ponton javított a játékra kihegyezett mobilon. Új, hat colos AMOLED kijelző került az előlapra fullHD+ - 2160×1080 pixel – felbontással. Erre a módosításra az előlapi sztereó hangszórók miatt került sor, amelyek a keretbe ágyazva rejtőznek, valamint azért, mert a Xiaomi az alsó és a felső káva méretét lecsökkentette.

A Black Shark Helonál végre lekerültek a hátlapról a korábbi dudorok és sokkal finomabb lett a kialakítás, amely így jobban is illeszkedik a kézbe. A hátlap nagyja mintás üvegből készült, bár az alumínium keret beleúszik a felületbe a jobb tapadás érdekében.

A hátsó elrendezést nézve elsőként a két új, 20+12 megapixeles kamera szúr szemet, ezek alá került a méretben és formában a szenzorokkal egyező ujjlenyomat-olvasó. Akárcsak az első Black Sharknál, a márka logója, LED megvilágítással a panel közepén található. A díszítést két további LED csík biztosítja a kereten.

Akárcsak napjaink más okostelefonjai, a Xiaomi Black Shark Helo is Snapdragon 845 processzorral érkezett, ehhez 6 vagy 8 gigabájt RAM és 128 gigabájt tárhely választható, de aki nagyon durvázna, annak ajánljuk a 10 gigabájt RAM-mal és 256 gigabájt tárolóval ellátott Sports Edition modellt.

A játékra kihegyezett okostelefon kétcsöves, vízhűtéses rendszerrel rendelkezik a teljesítmény növelése, valamint a telefon hőmérsékletének csökkentése érdekében intenzív játék közben. A Helo oldalán található egy csúszka, ezzel aktiválható a Shark Space, amely korlátozza a háttérben futó használatot és még tovább növeli a teljesítményt.

A Helo 4000 mAh-s akkumulátorra rendelkezik, adott a gyorstöltés, az LTE hálózati támogatás, a Bluetooth 5.0, valamint a MIUI 10 csomag gyárilag. A Xiaomi Black Shark Helo egyelőre csak Kínában kerül forgalomba, a nemzetközi verzióra még várni kell. Ott az árak 461/504/605 dollár körül alakulnak átszámítva, ám a 10 gigás modell csak december 12-én jelenik meg.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

új
 APRÓHIRDETÉSEK

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei