AirPods

Wireless tölthető tok az AirPodshoz

2018.07.10

A vékony, AirPlus nevet kapott kiegészítő segítségével vezeték nélkül is tölthetővé válik az Apple fülese.

A gyártó első lépése a vezetékmentes, Bluetooth fülhallgatók felé az AirPods volt, amely múlt ősszel mutatkozott be, idén pedig ennek a frissített változatát várhatjuk, méghozzá Siri asszisztenssel együtt. Az utód W2 Bluetooth chippel rendelkezik, amely már az Apple Watch Series 3 okosórában is megtalálható.

A W2 chip 50-50 százalék arányban használja a Bluetooth és a Wi-Fi adatkapcsolatot a hatékonyabb és takarékosabb működés érdekében, tehát az új AirPods várhatóan jobb üzemidőt biztosít majd a jelenleg elérhető, W1 Bluetooth chippel ellátott fülesekhez képest.

A fentiek mellett várható, hogy az új AirPower vezetékmentes töltőpad is támogatást élvez, illetve megjelenik addigra talán, ez a valaha volt leglassabban érkező terméke a cégnek. Az AirPower nemcsak iPhone, de Apple Watch és AirPods töltésére is használható lesz, akár egyszerre is.

Az ősszel érkező AirPodshoz megvásárolható lesz egy tok, amely lehetővé teszi a wireless töltést. Az AirPlus nevű tok – amely egyelőre csak Kickstarter termékként látható, nem a gyártótól vásárolható meg később – minden Qi szabványos vezeték nélküli töltőpaddal együttműködik, ára várhatóan 35 dollár körül lesz.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Ön hol vásárol mobiltelefont?


Mobilszolgáltatónál
GSM boltokban
magyar webshopokban
külföldi webshopokban
nagy offline áruházakbanKorábbi szavazások eredményei