Vodafone: úgy, mint otthon - a világ egyre nagyobb részén

2016.07.01| Vodafone

A Vodafone július elsejével kibővíti a Világ Napijeggyel látogatható országok körét, így a jegy megvásárlásával többek között már Örményországban, Albániában, Afganisztánban, Grúziában, Kazahsztánban, vagy akár Uruguayban is a hazaival megegyező módon lehet használni a telefonokat.

A Világ Napijeggyel a Vodafone ügyfelei a világ legtávolabbi országaiba is „elvihetik” a hazai tarifákat, az itthoni percdíjakkal indíthatnak hívásokat, küldhetnek SMS-eket és a hazai adatkerettel használhatják okostelefonjukat. A Világ Napijegyet a Vodafone 2015 tavaszán vezette be. A napi 1 990 Ft-tól elérhető jeggyel Afrika, Amerika, Kelet-Európa és Ázsia egyre több országából lehet a hazai perc- és SMS-díjjal hazatelefonálni vagy -üzenni, és az érintett országokban is a hazai adatkerettel lehet internetezni. A Világ Napijeggyel a hívásfogadás természetesen ingyenes, a Red ügyfelek esetében pedig a hazai korlátlanságot lehet élvezni Ukrajnától Brazíliáig, Dél-Afrikától Szingapúrig, immár 72 országban.

A július elsejétől 5 kontinens immár 72 országában használható Világ Napijegy az EU-n kívüli utazásokat teszi komfortossá, mivel így egy nyaralás, vagy üzleti út során sem kell változtatni az itthon megszokott mobilozási szokásokon – miközben nem kell ingyen WiFi-t keresni, vagy egy váratlanul magas számla miatt aggódni.

Vodafone: úgy, mint otthon - a világ egyre nagyobb részén

Világ Napijegyes és Red EU országok

A Világ Napijegy az alábbi országokban érhető el (pirossal azok az országok, ahol július 1-től lehet használni a Világ Napijegyet):

Afrika – 1 990 Ft/nap:

Dél-afrikai Köztársaság, Egyiptom, Ghána, Katar, Mozambik

Amerika – 1 990 Ft/nap:

Anguilla, Antigua és Barbuda, Aruba, Barbados, Bermuda, Bonaire, Brazília, Brit Virgin-szigetek, Chile, Costa Rica, Curaçao, Dominikai Közösség, Dominikai Köztársaság, Egyesült Államok, El Salvador, Grenada, Guatemala, Guyana, Haiti, Honduras, Jamaica, Kajmán-szigetek, Kanada, Kolumbia, Mexikó, Panama, Paraguay, Peru, Puerto Rico, Saint Kitts és Nevis, Saint Lucia, Saint Vincent és a Grenadine-Szigetek, Suriname, Trinidad és Tobago, Turks- és Caicos-szigetek, Uruguay

Kelet-Európa/Ázsia – 2 990 Ft/nap:

Albánia, Afganisztán, Ausztrália, Azerbajdzsán, Dél-Korea, Egyesült Arab Emirátusok, Fülöp-szigetek, Grúzia, Hongkong, India, Indonézia, Izrael, Japán, Kambodzsa, Kazahsztán, Kína, Makaó, Malajzia, Oroszország, Örményország, Srí Lanka, Szerbia, Szingapúr, Tajvan, Thaiföld, Új-Zéland, Ukrajna

Az EU területén – mint itthon

A Vodafone 2015 áprilisában a Red EU, 2016. április elsejétől pedig már valamennyi új lakossági és üzleti EU csomagjában eltörölte az európai uniós roaming díjakat. Az idén április elsejével bevezetett új EU-csomagokkal a Vodafone valamennyi havidíjas lakossági és üzleti előfizetője számára extra költségek nélkül elérhetővé tette a Vodafone EU Roaming szolgáltatást, amellyel a belföldi feltételekkel megegyezően lehet az Unió, valamint Norvégia, Izland, Liechtenstein, Svájc és Törökország területén hívásokat fogadni, indítani, vagy mobilinternetezni.

Szintén elérhetőek az Unió területén a Vodafone Family díjmentes családi beszélgetések, mivel az új Vodafone Family-t használó családok az Unió teljes területén és a további 5 érintett országban is 0 Ft-os percdíjakkal beszélhetnek egymással. A Vodafone Family csomagokban elérhető, a piacon egyedülállóan feltöltés nélkül is használható KID csomag gyermek felhasználói a családon belül akkor is tudnak hívásokat indítani, ha a kártyájukon nincsen egyetlen forintnyi feltöltés sem.

Roamingolás feltöltőkártyával is úgy, mint otthon!

A feltöltőkártyát használó ügyfelek a díjmentes „EU hazai áron” opcióval a normáldíjas magyarországi telefonszámokat a hazai tarifáikkal tudják hívni, illetve belföldi áron tudnak ezekre a számokra SMS-t küldeni az Európai Unió és a többi érintett ország területéről. Április elsejétől a KID csomagot használó gyermekek az EU Roaming területéről havi 60 perc hívást indíthatnak díjmentesen a szintén Vodafone Family felhasználó családtagjaik felé - így egészen biztosan elérhetik szüleiket, ha netalán eltévednének valahol a nyaralás közben.

4G roaming

A 4G roaming jelenleg 76 országban, köztük a nyári szabadságok és az üzleti utak alatt a legtöbbször látogatott régiókban is elérhető:

Albánia, Amerikai Egyesült Államok, Ausztrália, Ausztria, Azerbajdzsán, Bahrein, Belgium, Brazília, Bulgária, Csehország, Dánia, Dél-afrikai Köztársaság, Dominikai Köztársaság, Egyesült Arab Emirátusok, Egyesült Királyság, Észtország, Finnország, Franciaország, Fülöp-szigetek, Görögország, Grúzia, Guam, Guernsey, Hollandia, Hong Kong, Horvátország, India, Indonézia, Írország, Izland, Izrael, Japán, Jordánia, Kambodzsa, Kanada, Katar, Kenya, Kína, Koreai Köztársaság, Kuvait, Lengyelország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Macedónia, Malajzia, Marokkó, Mauritius, Mexikó, Monaco, Montenegró, Németország, Norvégia, Olaszország, Omán, Oroszország, Örményország, Pakisztán, Peru, Portugália, Románia, Spanyolország, Srí Lanka, Svájc, Svédország, Szaúd-Arábia, Szerbia, Szingapúr, Szlovákia, Szlovénia, Tádzsikisztán, Tajvan, Thaiföld, Törökország, Új-Zéland.



További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.
Régebbi csúcsmodellekre már március végén érkezik a One UI 6.1

Régebbi csúcsmodellekre már március végén érkezik a One UI 6.1

2024.03.16
| SamMobile
A Samsung megerősítette, hogy a One UI 6.1 még ebben a hónapban megjelenik néhány telefonra és tabletre.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre felkapottabb a használt mobiltelefonok vásárlása! Te már vettél használt telefont?


nem, még soha
még nem, de tervezem
igen, volt már, hogy vettem használt mobilt
igen, mindig használt mobilokat használtam



Korábbi szavazások eredményei