Vivo Apex 2019: se gomb, se port

2019.03.12| Android Authority
Címkék:

Vivo Apex 2019


A Vivo Apex 2019 koncepció telefonja több szempontból is különleges.

 

A Vivo tavaly mutatta be az Apex koncepcióját, amely speciális edge funkciókkal érkezett, úgymint pop-up szelfi kamera, a fél kijelzőt elfoglaló ujjlenyomat-olvasó és a Screen SoundCasting technológia, amelynek köszönhetően nem volt szükség beszéd hangszóróra. Azóta eltelt bő 12 hónap és Vivo Apex 2019 néven érkezett az újdonság.

Az idei elképzelés fő célja megmutatni, hogyan néznek ki a jövő mobiljai portok és gombok nélkül unibody kivitelben. A töltésre és adatátvitelre mágneses pinek használhatók, az indukciós töltő a telefonnal érkezne a gyári csomagban. Bár logikus megoldás, de nem tűnik praktikusnak a napi használatot és a dizájnt tekintve. Érdekes, hogy töltésre a wireless megoldást nem tartották megfelelőnek a fejlesztők, pedig a Xiaomi már bemutatta a 20 wattos vezeték nélküli padot, amely valóban gyorsan tud tölteni kábel nélkül is.

Vivo Apex 2019: se gomb, se port

Az előlap nagyját elfoglaló OLED kijelző teljes egésze ujjlenyomat-olvasóként funkcionál a Vivo Apex 2019-ben, így nem kell a felhasználónak egy kis pontra koncentrálnia, amely sokkal szabadabb és kényelmesebb használatot tesz lehetővé.

A teszt ideje alatt a szkenner elképesztően gyors és pontos működést prezentált annak ellenére, hogy optikai a leolvasó és nem a jobb, ultrahangos. Külön extra, hogy több különböző ujjlenyomat esetén megadható, melyiket használjuk adataink védelmére, például bankoláshoz.

A HTC-nél már láthattunk olyan megoldást, amit a Vivo Touch Sense-nek hív, nevezetesen az éleken kapacitív gombokat és nyomásérzékeny szenzort használnak a hangerőgombok kiváltására. A Vivo szerint ez a kialakítás működés törés vagy rendszerhiba esetén is.

Az Apex 2019 Snapdragon 855 chipsettel, 12 gigabájt RAM-mal és 256 gigabájt tárhellyel felszerelt, emellett az 5G támogatást sem hagyták ki, bár mivel soha nem kerül kereskedelmi forgalomba a modell, így valójában nem számít.

 

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei