Viszlát első iPad mini!

2015.06.22| 9 to 5 Mac
Címkék:

iPad mini

,

Apple

,

iPad


Az Apple szépen csendben levette az Apple iPad mini elsõ változatát a boltokból és az online üzletbõl.

Az Apple szépen csendben levette az Apple iPad mini elsõ változatát a boltokból és az online üzletbõl. A 7.9 col képátlójú kis tabletet 2012. október 23-án mutatta be a cupertinoi cég és majdnem napra pontosan három évvel késõbb már nem lehet megvásárolni. De ez nem is csoda, hiszen elég megnézni, hogy három éve még milyen specifikációval adták ki a táblagépet, egyértelmû, hogy sokan már nem vitték, sokkal inkább az újabb modellek mellett tették le a voksukat a rajongók. Az elsõ iPad mini még 768×1024 pixel felbontású képernyõvel, 162ppi pixelsûrûséggel debütált, márpedig az újabb Apple iPad mini 2 és a mini 3 324ppi pixelsûrûséget tud, sokkal szebb a képük. Anno jó ötlet volt a kisebb változatú táblagép piacra dobása, bár Piper Jaffrey elemzõ megjósolta, hogy egymillióval kevesebb iPad fogy majd a kompaktabb gép megjelenése után.

Viszlát első iPad mini!

Ez nem volt teljesen igaz, az viszont igen, hogy akkor még senki sem tudta, hogy lesz egy 5.5 colos iPhone modell, így az iPad mini létezése egyértelmûen értelmét vesztette, fõleg a két új generáció mellett. Aki jelenleg kisméretû iPad-et venne, az legolcsóbban az Apple iPad mini 2-t választhatja, amely 299 dolláros ártól indul, ezért a 16 gigabájtos, csak Wi-Fi-s verziót lehet megvenni. Az iPad mini 3 annyiban nyújt többet, hogy Touch ID-t is kapott, minden más tekintetben teljesen megegyezik a két készülék. Az Apple az ujjlenyomat-olvasós mini 3-ért 100 dollárral kér többet. Hazánkban az Apple-nél csak a mini 3 érhetõ el, 130 ezer forinttól. Az Egyesült Államokban több online áruházban különleges akciókkal várják az eredeti iPad mini vásárlókat.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

 



A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei