iOS 13

Viszik az iOS 13-at, mint a cukrot

2019.10.01
Címkék:

iOS 13

,

statisztika

,


Az iOS 13 adaptációja már egy hét után elérte a húsz százalékot.

Az Apple szeptember 19-én mutatta be az iOS 13-at, amely úgy terjed, mint a futótűz. A Mixpanel jelentése szerint egy hét alatt az aktívan használt iOS-es készülékek húsz százaléka frissült a legújabb operációs rendszerre. Ez nagyjából egyezik a tavaly megjelent iOS 12 gyorsaságával, azonban fontos különbség, hogy az idei változathoz az iPad tulajdonosok csak az iOS 13.1-től fértek hozzá, így nagyobb az érdeklődés valójában az idei frissítésre.

A Mixpanel alább látható grafikonja a saját adatain alapul, az iOS készülékkel bizonyos oldalakat és alkalmazásokat felkereső modellek adatait gyűjti elemzés céljából. Ennek oka, hogy az Apple nem oszt meg ezzel kapcsolatban semmilyen információt az első pár hónapban. Az Apple legutolsó hivatalos statisztikája szerint az aktív iOS-es készülékek nyolcvannyolc százalékán futott iOS 12, azóta ez kilencvenhárom százalékra nőtt.

Úgy tűnik, a nagyközönség elégedett az iOS 13-mal, főleg azért, mert számos, már régóta várt funkciókat is tartalmaz, mint például a rendszerszinten elérhető sötét mód. Az Apple Music új, valós idejű dalszöveg funkciója szintén nagy sláger lett. Mindemellett már-már kötelező valamit elrontani, így az iPhone 11 modellek kamera alkalmazását sikerült az Apple-nek kinyírni a frissítéssel. Összességében azonban az iOS 13-at jól fogadták a felhasználók.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei