sd kártya

Villámgyors SD kártya óriási kedvezménnyel (x)

2019.04.29
Címkék:

sd kártya

,

tomtop

,

kodak


Okostelefonok és fényképezőgépek mellé is tökéletes választás a Kodak nagy sebességű memóriakártyája.

A Kodak Micro 128 GB-os SD kártya kiváló választás okostelefonok, táblagépek vagy akár fényképezőgépek mellé is, hiszen sebessége és támogatott szabványai miatt villámgyors elérést biztosít a fájlok és az alkalmazások számára is. A 100 MB/s írási, és 60 MB/s sebesség képes a 4K-s rögzítésre és lejátszásra, és mivel a kártya A1 minősítést is kapott, így a megszokottnál gyorsabban képes az alkalmazások kezelésére és indítására – hasonlóan, mint egy belső tárhely.

A Kodak Micro 128 GB-os SD kártya – ahogy mostanában már elvárható – víz és porálló kivitelt kapott, sőt védett a túlfeszültség ellen is, azaz teljes biztonságban tudhatjuk rajta adatainkat. Emellett a kártya támogatja V30-as szabványt, ami a HD rögzítés miatt fontos, ez ugyanis arról tanúskodik, hogy a memória képes a folyamatos 30 MB/s-os írási sebességre.

A memória tehát különösen jó befektetés lehet okostelefon vagy fényképezgép mellé, ráadásul most 48%-os kedvezménnyel, azaz közel féláron, mindössze 16,99 euróért rendelhető meg - ingyenes szállítás mellett. Fontos tudni, hogy mivel ez az összeg nem lépi át az EU-s limitet, így sem ÁFÁ-t, sem vámköltséget nem kell fizetni utána.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
  Mobiltelefonok az Árukeresőn »

  új
   APRÓHIRDETÉSEK

  KERESÉS

  TELEFONOK GYORSLISTA

  Márka :

  Tipus :


  HÍRLEVÉL

  Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


  Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

  SZAVAZÁS

  Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


  Igen
  Nem, de tervezem
  Nem, és nem is tervezem  Korábbi szavazások eredményei