GoPro

Videószerkesztőn dolgozik a GoPro

2015.07.23
Címkék:

GoPro

,

video

,

szerkesztő


Jó minőségű kisfilmeket összedobni a GoPro akciókamerákból készített videókból nem a legegyszerűbb, szükséges hozzá némi hozzáértés. A legnagyobb baj azonban mégis inkább talán az, hogy számítógép szükséges ehhez a művelethez.

Jó minőségű kisfilmeket összedobni a GoPro akciókamerákból készített videókból nem a legegyszerűbb, szükséges hozzá némi hozzáértés. A legnagyobb baj azonban mégis inkább talán az, hogy számítógép szükséges ehhez a művelethez. Szerencsére a GoPro-nál rájöttek, hogy kell egy okostelefonon is használható szerkesztő, ezt a TechCrunchnak a GoPro elnöke, Tony Bates árulta el. A fejlesztők már az utolsó simításokat végzik az alkalmazáson, így akár nyár végére befejeződhet a tesztelés. A GoPro egyik terve egy felhő szolgáltatás, amely automatikusan generálhatná a kész filmeket. Bates elmondta, ez már szintén fejlesztés alatt áll, valamint elkezdték annak az új funkciónak a kidolgozását, amely meg tudja majd jeleníteni nem csak a GoPro, hanem más kamerák által készített videókat.

/txt/hirek/kepek/gopro-session_20150723.jpg

Szerencsére ezt a sok fejlesztést bőven meg tudja fizetni a GoPro, hiszen a második negyedévben 420 millió dollárt kerestek, amely 71 százalékkal magasabb mint az előző évi hasonló időszakra eső 245 millió dolláros bevétel.A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei