Apple

Videón a piros színű iPhone X!

2017.09.12
Címkék:

Apple

,

iPhone X

,

piros

,


Mindössze pár másodperc a videó, de úgy tűnik, lesz piros iPhone X.

 

Számos dummyt láthattunk már az Apple iPhone X-ről fehérben, aranyban és feketében, a friss videón viszont egy új szín, a piros is feltűnik. Elképzelhető, hogy ez lesz az iPhone család fennállásának tizedik évfordulójára kiadott iPhone X prémium változata. Az iPhone X kilóg majd a hagyományt követő sorból, kis méretben nagy, 5.7 colos, ráadásul a konkurencia által szállított OLED kijelzőt vonultat fel, emellett szinte keretmentes lesz és végre vezeték nélküli töltéssel is rendelkezik.

Az ujjlenyomat-olvasót teljesen nélkülöző telefonban a Face ID arcfelismerő lesz az elsődleges biztonsági vonal. Ahogy arról már írtunk, az arany színű verzió szinte elérhetetlen lesz, cserébe a piros is nagyon bejön nekünk. Az előrendelések a mai megjelenést követően várhatóan szeptember 15-én indulnak, az első szállítmányok pedig már szeptember 22-én útnak indulnak a tengerentúlon.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

3 évvel ezelőtt látogatóink 23 százaléka egyáltalán nem használta internetezésre a telefonját. Nézzük meg mi a helyzet jelenleg. Ön internetezik a mobilján?


Igen, napi rendszerességgel
Igen, heti rendszerességgel
Igen, néha
NemKorábbi szavazások eredményei