Samsung Galaxy Fold

Videón a Samsung hajtogatható mobilja

2019.03.25

A február végén bemutatkozott Samsung Galaxy Fold nagy port kavart Barcelonában, ám túl sokat azóta nem hallottunk felőle.

Több mint egy hónappal az amerikai bemutató előtt élő videón tekinthető meg a Samsung Galaxy Fold és ezúttal nem egy Samsungos értékesítő kezében. A kétperces videó Vietnámból származik, látható működés közben nyitott és összezárt állapotban egyaránt. Az egyik feltűnő részlet a nagyobb, 7.3 colos kijelző közepén látható „gyűrődés”, amely nem egyértelmű, hogy ennyire látható lesz-e a végleges, piacra dobott darabon is vagy sem.

A Galaxy Fold súlyelosztása megfelelőnek látszik, mivel a felhasználó egy kézzel össze tudta csukni úgy a telefont, miközben az az asztalon feküdt. A szoftver információs menüből úgy tűnik, a Fold az Android 9.0 Pie rendszeren One UI 1.2 verziót futtat. A telefonban egyébként a jelenlegi csúcs Snapdragon 855 processzor található, emellett pedig 12 gigabájt RAM-ot is kapnak az amerikai felhasználók. A tengerentúlon 1950 dollárt kérnek el a különleges telefonért, amely valamivel alatta marad a konkurens Huawei Mate X 2600 dolláros árának.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei