Vernee Mars Pro

Vernee Mars Pro teszt - profi ligában játszik

2017.09.08

Felhasználóbarát áron, minőségi kidolgozással, fémházba csomagolva, 6 gigabájt RAM-mal felszerelve, bemutatkozott a feltörekvő gyártó új készüléke.

A Shenzhen városában található, fiatal telefongyártó termékeire érdemes odafigyelni, tudnak valamit. A „siker” receptje egyszerű. A termékpalettán lévő telefonok igényesen összeszereltek, erős hardverrel vannak ellátva, és értelmes árképzéssel társulnak. Így volt ez a Thor, az utód Thor E, és a szintén tesztelt Apollo X esetében is.

A múlt évben bemutatott Mars felturbózott utódaként megérkezett a Mars Pro, amely sokkal jobb ár-érték aránnyal rendelkezik, mint közvetlen profi ligás ellenfele, amely a OnePlus 3. Az elődhöz képest hardveres téren történt komoly tuning, nagyobb kapacitású akkumulátort, hatékonyabban működő érintő panelt, és ujjlenyomat olvasót kapott. A szoftver tekintetében is jók az előjelek, a Thor E esetében már csillagos ötösre vizsgázott VOS felületet kapjuk.

A Vernee Mars Pro teszt ide kattintva folytatódik!

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

3 évvel ezelőtt látogatóink 23 százaléka egyáltalán nem használta internetezésre a telefonját. Nézzük meg mi a helyzet jelenleg. Ön internetezik a mobilján?


Igen, napi rendszerességgel
Igen, heti rendszerességgel
Igen, néha
NemKorábbi szavazások eredményei