Apple

Végleges dizájnt kapott az iPhone 8

2017.07.25

Aki nem tudja kivárni az ősz elejei bemutatót, annak álljon itt több Apple iPhone 8 fotó a véglegesnek mondott megjelenéssel.

A pletykák és a jogos várakozások szerint is a – szériagyártásban – valaha volt legdrágább iPhone lesz a 8 a maga 1100-1200 dolláros árával. Némileg enyhíti a fizikai fájdalmat talán a 128 gigabájtos tárhely, bár persze felárért rendelhető lesz 256 gigabájtos változat is. Az árak mellett azonban sokkal érdekesebb a végleges hardveres dizájn, a képek állítólag Apple belsős informátorok alapján készült és egy tok gyártónál bukkantak fel a fotók.

Ezek szerint 5.8 colos OLED kijelzőt kap az Apple iPhone 8, a keret mindössze 4 mm vékony lehet, így még jobban kézre áll majd, akár a Samsung legújabb csúcsmodelljei. Alul jól látszik, hogy jack nincs, helyette Lightning port van és marad, bár akár még C típusú USB portot is kaphat a telefon, ennek oka a gyorstöltés megjelenése lehetne. Fontos részlet, hogy az Apple iPhone 7 Plus-hoz képest lényegesen kisebb akkumulátort kap az iPhone 8. Nagyobb képernyőzár gombbal rendelkezik az iPhone 8, ugyanis ebbe rejtik a Touch ID ujjlenyomat-olvasót, ha a kijelzőbe épített változatot nem lehet megoldani a megjelenésig.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei