Xiaomi

Valódi vezetékmentes füles a Xiaomitól

2018.11.07

Teljesen vezetékmentes fülhallgatót mutatott be a Xiaomi az AirDots-szal.

A névválasztás nem véletlen, az Apple AirPods az alapja a Xiaomi AirDots nevű fülesének, azonban a kínaiak már Bluetooth 5.0-t használnak. Egy betű eltérés a névben, plusz egy ajándék fehér töltő tok, azonban egy nagy különbség van a két nagy cég terméke között, az ár. A Xiaomi AirDots ugyanis mindössze 30 dollárba kerül és a távol-keleti piacon is elsőként rukkolt elő Bluetooth 5.0 kapcsolattal. A legújabb vezeték nélküli szabvány kevesebb kapcsolódási hibát, jobb szinkronizálást és nagyobb üzemidőt ígér.

A Xiaomi az AirDotsot gomb nélkül kezeléssel oldotta meg, érintőpanel található a fülbe dugható darabok külső felén, így lehet kezelni a hangerőt, válaszolni a hívásra, illetve némítani akár a beszélgetés közepén a mikrofont. A telefonhoz való csatlakozás egyszerű és automatikus. Az AirDots esetében egy különleges, 7.2 mm-es mágnestekercs gondoskodik a mély hangokról a továbbfejlesztett audio élmény érdekében.

A nemzetközi piacokon később várhatóan 50 dollárba/euróba kerülő AirDots egy feltöltéssel négy óra használatot tesz lehetővé, ha azonban csak egyet használ a tulajdonos, ez öt órára nő. A vezetékmentes tokkal akár háromszor is feltölthetők a fülesek, így 12 óra zenehallgatást is garantál a fülhallgató páros.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Ön használ digitális asszisztenst?


Igen, Google Asszisztens-t
Igen, Cortana-t
Igen, Siri-t
Igen, Bixby-t
Igen, Blackberry Assitant-et
Igen, Hound-ot
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei