Tomtop

Valóban okos óra 30 ezer forint alatt

2018.09.21

Finow Q1 Pro, ez az okosóra a Tomtop új akciós készüléke.

Valóban sokat tud és ehhez képest nagyon jó áron adják most a Finow Q1 Pro órát, amellyel telefonálni is lehet. A MediaTek 6737 processzor, valamint az 1 gigabájt RAM gondoskodik a megfelelő gyorsaságról, amely az Android 6 rendszerhez szükséges, ebből kifolyólag programok ezrei tölthetők le a Play áruházból a 240×240 pixel felbontású kijelzővel is rendelkező készülékre.

A burkolat természetesen IP67 szabványú és lézervágott, így segítve a jó térerőt a telefonáláshoz. Ehhez nanoSIM-re van szükség, ha ez megvan, 4G-n lehet akár videotelefonálni is, legyen szó munkáról vagy magánéletről. Az egyéb funkciók közé tartozik a lépésszámláló, a pulzusmérő, a beépített GPS, illetve az értesítés emlékeztető, ez utóbbi Androidos telefonokkal kompatibilis és Bluetooth kapcsolat esetén működik. A beépített 8 gigabájt tárhelyre zenék is tölthetők, tehát futáshoz vagy bármilyen más edzéshez nincs szükség a telefonra, elég a Finow Q1 Pro okosóra és egy Bluetooth füles.

A Finow Q1 Pro okosóra a Tomtop kínálatában most limitált példányszámig, mind az öt színban csak 85 dollárba kerül kínai raktárból, az áfamentes szállítás sem kerül hozzá sokba. A Duty Free szállítás ugyan ingyenes, de érdemes a biztonság kedvéért a Priority Shippinget választani 23 dollárért. 

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei