OnePlus

Ultra olcsó lesz új OnePlus füles

2018.09.14

A kínai gyártó várhatóan a OnePlus 6T mellett mutatja be az új Bullets fülhallgatót, amely előre vetíti a jack elhagyását.

A gyártók az utóbbi néhány évben sorra kezdik elhagyni a 3.5 mm-es jack dugót a telefonokról, így tolva az embereket az USB C-s vagy még inkább a vezeték nélküli fülhallgatók vásárlásának irányába. Nemrég a OnePlus még reklámban nevette ki azokat, akik így tettek, ám mégis beállnak a sorba.

Ennek talán köze van ahhoz is, hogy a vezeték nélküli Bullett Wireless is jól teljesít, mindenesetre érdemes megnézni a hamarosan érkező, vezetékes headsetet, amely alján már USB C csatlakozót találunk, így a neve Type-C Bullets. Az új kiegészítő 2018 negyedik negyedévében érkezik, az ára továbbra is 20 dollár/euró, ez pedig nagyon jó ár egy ilyen fülhallgatóért, egy átlagos C-s füles ugyanis 50-100 dollár között kapható.

A OnePlus emellett számos fejlesztést is véghezvitt az új Bulletsen, így nagyobb dinamikatartománnyal, nagyobb jel-zaj aránnyal és alacsonyabb zajszinttel rendelkezik a Bullets v2-höz képest. A gyártó szerint a zenének tisztának és több mélyhanggal rendelkezőnek kell lennie, így igyekeztek kiegyensúlyozott hangzást biztosítani.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Ön használ digitális asszisztenst?


Igen, Google Asszisztens-t
Igen, Cortana-t
Igen, Siri-t
Igen, Bixby-t
Igen, Blackberry Assitant-et
Igen, Hound-ot
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei