Újra adatduplázás a VOLT Fesztiválon

2017.07.04| Telekom
Címkék:

Telekom

,

VOLT

,

fesztivál


6,3 TB adatot forgalmaztak a Telekom mobilhálózatán!

Folytatódik a tendencia, miszerint évente megduplázódik a Telekom VOLT Fesztiválon forgalmazott adatmennyiség, legalábbis a Telekom hálózatán mért adatok szerint. Míg 2015-ben 1,8 TB és 2016-ban 2,9 TB, addig 2017-ben már 6,3 TB adatot forgalmaztak a fesztivál látogatói az egy hetes rendezvény alatt. Az adatok azt mutatják, hogy a mobilinternet használat egyre dinamikusabban növekszik, amihez feltehetően az is hozzájárul, hogy a fesztiválozók élményeiket már nemcsak fotókban, hanem videóban vagy a közösségi oldalak élő streaming szolgáltatása segítségével osztják meg.

Újra adatduplázás a VOLT Fesztiválon

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A nagy nyári fesztiválokon kihívást jelent a megszokott beszéd és adat le-, és feltöltési minőség biztosítása az előfizetők számára. Egy-egy fesztivál egy-két km2-én akkora forgalom zajlik, mint egy Szombathely vagy Kecskemét méretű városban. Ezekre a rendezvényekre a Telekom műszaki csapata külön mobilegységeket állít fel, és nemcsak a 4G, hanem a 2 és 3G-s hálózatot is megerősíti. A legnagyobb terhelés ugyanakkor a 4G hálózatot éri, hiszen a mobilinternet forgalom már túlnyomórészt itt bonyolódik, idén például a Telekom VOLT Fesztiválon a 4G adatforgalom aránya a teljes forgalmon belül már elérte a 86 százalékot. Mivel ezeken a rendezvényeken a hálózat szerkezete jóval sűrűbb a normál városi bázisállomásokéhoz képest, a kapacitáselemeket többszörözve építik be a fesztiválos állomásokba, és az extra kapacitásigények kielégítésére gyakran egyedi beállításokat is használnak.

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei