Új töltő termékcsaládok a Belkintől

2018.01.08| 9to5Mac

A Belkin a CES 2018 kiállításon rengeteg töltőt mutat be.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Számos újdonság között várható a Belkin kínálatában egy teljesen új, vezeték nélküli töltőcsalád. Jelenleg a Mophie mellett a Belkin az egyetlen gyártó, amely az Apple iPhone X-hez wireless töltőt kínál, mindkét cég egy-egy terméke az Apple oldalán is kapható. A Belkin Boost Up családba összesen négy színben lesz elérhető minden modell, amelyek között megtalálunk dual töltőpadot, dokkkoló jellegű változatot, autós töltős és hagyományos megoldást is.

A normál Qi töltőpad működik Apple iPhone 8, Apple iPhone 8 Plus, valamint Apple iPhone X telefonnal is, ezt árusítja jelenleg a cég 60 dolláros áron fehér színben. A Boost Up Bold nevű új változat már fekete, pink és navy színben is választható lesz, ráadásul 10W töltést is ígér, így amellett, hogy minden más Qi-képes telefont támogat, az Apple csúcsmobiljait is tudja tölteni. Itt némileg hátrány, hogy a cég 7.5W-on maximálizálta a töltési képességet, amely nem gyorstöltés, hanem nagyjából itt érik el az Apple mobiljai egy átlagos androidos telefon normál töltését. A három új szín mellett összességében kisebb méretű lesz az új Boost Up Bold.

Új töltő termékcsaládok a Belkintől

A dokkolóra hajazó vezeték nélküli töltést, ahol a telefon szinte függőleges helyzetben van, Belkin Boost Up Wireless Charging Stand néven kereshetjük a boltokban megjelenés után, álló és fekvő helyzetben is tölthetők a telefonok, így ideális FaceTime videohívások esetén, de akár videót is lehet nézni töltés közben kényelmesen.

Új töltő termékcsaládok a Belkintől

Új töltő termékcsaládok a Belkintől

A Belkin Wireless Charging Car Mount nevéből is egyértelmű, az autóban a helye. A vezeték nélküli töltő elhelyezhető a szélvédőn vagy a műszerfalon is, itt a töltő vezetéke a tartóból jön ki (kár, hogy nem tűnik kihúzhatónak), így azt kell elvezetni valahol stílusosan a szivargyújtóig.

Új töltő termékcsaládok a Belkintől

Új töltő termékcsaládok a Belkintől

Végül, de nem utolsósorban érkezik a Belkin Dual Wireless Charging Pad, amelyen egyszerre akár két iPhone is tölthető, egyenként tudják a 10W-ot. Nagyon hasonlít arra az Apple AirPowerre, amelyet a gyártó már bejelentett, ám nem tudni pontosan, mikor kerül egyáltalán a piacra. A Belkin megoldása kiváló választás abban az esetben is, ha egy iPhone és egy androidos készülék van a háznál.

Új töltő termékcsaládok a Belkintől

A Belkin gondolt a népszerű helyekre is, hiszen ki ne szeretné tölteni telefonját akár hotelben, étteremben vagy bármilyen más helyen? Erre tesz ajánlatot a cég a Wireless Charging Systemmel, az ebbe a családba tartozó töltőket ugyanis el lehet rejteni asztalba vagy gyakorlatilag bárhová.

Új töltő termékcsaládok a Belkintől

A Belkin piacra dobja még a Pocket Power USB-C 10K hordozható akkumulátort, amely támogatja a Quick Charge 3.0-t, a Home Charger 27W-ot, amely a Macbookokhoz készül, valamint ebből egy dual portos megoldást, így a laptopon kívül iPhone vagy iPad is tölthető.

Új töltő termékcsaládok a Belkintől

A Belkin elárulta, a Bold és a Stand tavasszal vagy nyáron kerül a boltokba, míg a Mount, a Dual és a System biztos, hogy csak nyáron lesz megvásárolható.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei