Új, különleges kialakítású Bluetooth headsetek az LG-től

2017.01.06| LG

Az LG legújabb, viselhető TONE készülékei a hasonló eszközök mezőnyében különlegességnek számító térhangzást és könnyű, vezeték nélküli töltést kínálnak.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Az LG új, vezeték nélküli, viselhető audiotermékeket mutatott be a 2017-es CES-en. A termékcsalád élén a 3D hangzásélményt nyújtó TONE Studio mellett a TONE Free fülhallgatók állnak majd. Utóbbiak különlegessége, hogy a vezeték nélküli füldugók a nyakpántba helyezve töltődnek. Az LG TONE Studio a lehető legjobb térhangzás érdekében (HBS-W120) négy hangszórót tartalmaz: a készülék tetején két dinamikus, az alján pedig két rezgő hangszóró kapott helyet, így ez a viselhető eszköz filmnézés, videojáték vagy egyszerű zenehallgatás alkalmával is egészen különleges hangélménnyel szolgál.

A készülék térhangzását a DTS szakértőivel közösen dolgozták ki, hogy valósághű moziélményt biztosítsanak filmnézés közben bárhol, ahol csak szükségünk lehet rá. A TONE Studio egy Hi-Fi DAC (digitális-analóg) átalakítót tartalmaz, amely úgy javítja a hangminőségét, hogy közben újraalkotja az audiotartalmat, méghozzá a lehető legpontosabban. Sőt, a Dual Play funkció segítségével két LG TONE Studio headsetet is kapcsolhatunk egy adott eszközhöz, és megoszthatjuk a hangzást filmek, lejátszási listák és egyéb audiotartalmak esetében.

Új, különleges kialakítású Bluetooth headsetek az LG-től

Új, különleges kialakítású Bluetooth headsetek az LG-től

A TONE Free (HBS-F110) az LG első vezeték nélküli sztereó terméke, ami olyan vezeték nélküli füldugókkal érkezik, amelyeket a nyakpántba helyezve tölthetünk fel, így még egyszerűbbé válik a hordozhatóság és a töltés. A nyakpánt nemcsak rezegve jelzi a bejövő hívásokat, illetve tölti a füldugókat, hanem biztonságos tárolóhelyet is nyújt számukra, így nem kell aggódnunk az elvesztésük miatt. A külön választható töltőállomás pedig még több energiát szolgáltat azokra a helyzetekre, amikor a nyakpánt viselése nem kényelmes. A TONE Free még nagyobb szabadságot nyújt azáltal, hogy hangvezérlésen keresztül teszi lehetővé a telefonhívások fogadását és elutasítását, így biztosítva a valódi vezeték nélküli sztereóélményt kábelek, összetekeredett vezetékek és bosszankodás nélkül.

Új, különleges kialakítású Bluetooth headsetek az LG-től

Új, különleges kialakítású Bluetooth headsetek az LG-től

A TONE Studio és a TONE Free csak két példa az LG által a 2017-es CES-en bemutatandó új Bluetooth audio-termékcsaládjából. A vállalat Las Vegasban további modellekkel is jelentkezik. Köztük a TONE Infinim (HBS-920) az LG Metal Layer hangtechnikájával garantálja a tiszta és éles hangzást, a TONE Ultra (HBS-820) készüléket pedig a hangtechnikai területen szakértő JBL-el együtt fejlesztettek ki. Utóbbi kettős mikro-elektromechanikus (MEMS) mikrofonnal érkezik a még tisztább hívásminőségért. Az LG teljes viselhető audiotermék-kínálata, a TONE Platinum, a TONE Active+, a TONE Pro és az LG FORCE megtekinthető a 2017-es CES-en, január 5-8-ig a Las Vegas Convention Center központi csarnokának (Central Hall) 11100-as standján.



messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei