Telernor

Új feltöltőkártyás csomag a Telenornál

2017.02.16

A MyMinute kártyás csomag havidíj nélkül nyújt minden belföldi hálózatba egységesen 19 forintos percdíjat és SMS-küldést.

A tarifához igény szerint kedvező árú mobilinternet-csomag is rendelhető. Új, promóciós tarifacsomaggal bővíti a Telenor feltöltőkártyás portfólióját. A Telenor MyMinute kártyás csomag azoknak szól, akik a hangalapú szolgáltatásokat részesítik előnyben, mobilhasználati szokásaik kevésbé tervezhetőek, de kedvező áron szeretnének telefonálni. A Telenor MyMinute tarifával a feltöltőkártyás ügyfelek hálózaton belül, illetve bármely más belföldi mobilhálózatba és normál díjas vezetékes hálózat irányába is egységesen 19 forintos percdíjjal beszélhetnek, valamint szintén 19 forintért küldhetnek SMS-t belföldi hívószámra.

tarifa egyszerűsége mellett rugalmasságot is biztosít, hiszen a felhasználók egyedi igényeiknek megfelelően egyenlegük terhére igen kedvező árú egyszeri kiegészítő adatjegyet vagy akár havidíjas adatcsomagot is rendelhetnek. A 100 megabájttól kezdve akár 5 gigabájtos mobilinternet-keret tartalmazó kiegészítő adatjegyek közül az 500 megabájtos, e-mailezéshez, böngészéshez és cseteléshez ideális jegy ára mindössze 900 forint.

Emellett a MyMenu-ben további, kedvező egyedi ajánlatok is igénybe vehetők: a 19 forintos percdíjnál is kedvezőbb beszélgetési lehetőséget kínál a Telenor kártyás ügyfeleinek a 9 forintos, bármely belföldi hálózatba érvényes, valamint az 5 forintos, hálózaton belüli percdíjakat tartalmazó egyedi percdíjcsomagokkal. A Telenor MyMinute tarifát választó új és meglévő ügyfelek Netshopon keresztül 0 forintért és ingyenes kiszállítással rendelhetik meg a használathoz szükséges SIM-kártyát, míg bolti vásárlás esetében a kártya ára bruttó 490 forint. 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

Idén nyáron megszűntek a roamingdíjak az EU-n belül. Ön már kipróbálta?


igen, és probléma nélkül működött
igen, de voltak technikai problémáim
NemKorábbi szavazások eredményei