Új eBook a piacon: egy lépéssel közelebb a papírhoz

2015.05.27| PocketBook

Megérkezett a PocketBook Touch Lux 3 e-könyv olvasó sikerszéria harmadik felvonása.

Megérkezett a PocketBook Touch Lux 3 e-könyv olvasó sikerszéria harmadik felvonása. A PocketBook e-könyv olvasó gyártójának legsikeresebb készüléke, a Touch Lux harmadik szériája a felhasználók tapasztalataira építve újította meg funkcióit, amelyet a legmodernebb E Ink Carta kijelzővel fejelt meg. A készülék képernyőjének optikai tulajdonságai szinte megegyeznek a hagyományos papíréval. A megbízhatósága és széleskörű szolgáltatásai miatt népszerű Touch Lux széria legújabb készüléke, a PocketBook Touch Lux 3 magában hordozza a sikeres sorozat minden előnyét, kiegészülve a legújabb HD minőségű (1024×758 pixel felbontású) E Ink Carta kijelzővel.

Optikai tulajdonságainak köszönhetően az E Ink Carta kijelző halvány háttere és kontrasztos fekete színei a hagyományos papírral szinte megegyező olvasásélményt nyújt. Elődeihez képest a képernyő 50 százalékkal erősebb, 15:1 arányú kontrasztot és 20 százalékkal nagyobb tükröződésmentességet biztosít. A kijelzőn minden eddiginél egyszerűbb a legkisebb betűméret és a legbonyolultabb grafikonok megjelenítése is, míg a LED háttérvilágítás bármilyen fényviszonyok között gondoskodik a maximális olvasásélményről.

Új eBook a piacon: egy lépéssel közelebb a papírhoz

A 18 különböző könyv és 4 grafikus formátumot (JPEG, BMP, PNG, TIFF) támogató PocketBook Touch Lux 3 négy gigabájt belső memóriája és microSD kártyabemenete (32 gigabájtig) könyvek ezreinek tárolását biztosítja az e-olvasón. Az 1 gigahertzes processzornak és az 256 megabájt RAM-nak köszönhetően a lapozás gyors, és az alkalmazások is zökkenőmentesen futnak a készüléken.

A beépített Wi-Fin keresztül az olvasón elérhető az összes online tartalomküldő szolgáltatás, mint a Dropbox, a Send-to-PocketBook vagy a PocketBook Sync. Az előre telepített ReadRate applikációnak köszönhetően könnyedén megoszthatjuk a könyvekkel kapcsolatos tapasztalatainkat barátainkkal. A PocketBook Touch Lux 3 fekete, fehér és szürke színben elérhető 45 000 forintos (150 EUR) ajánlott fogyasztói áron.

Új eBook a piacon: egy lépéssel közelebb a papírhoz



Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei