oneplus

Új Oneplus zászlóshajók érkeznek!

2019.09.16
Címkék:

oneplus

,

7t

,

7t pro


Tíz nap múlva a OnePlus bemutatja a következő „zászlóshajógyilkos” telefonjait.

Tíz nap múlva a OnePlus bemutatja a következő „zászlóshajógyilkos” telefonjait. Igen, telefonjait mivel a pletykák szerint a gyártó egy sorozattal rukkol elő, a OnePlus 7T és a OnePlus 7T Pro színeiben. A OnePlus nemrégiben jelentette be, hogy a OnePlus 7T sorozat szeptember 26-án kerül bemutatásra az Egyesült Államokban és Indiában. Ezenkívül a gyártó október 10-ére Londonban is rendezett egy eseményt OnePlus 7T sorozat bemutatására.

 

Az elmúlt hetekben sok megerősítetlen részlet került felszínre a OnePlus 7T-ről és 7T Pro-ról. Azt állítják, hogy mindkét telefont a Snapdragon 855 Plus chipkészlet fogja táplálni. Noha a 7T Pro várhatóan nagyjából hasonlítani fog a OnePlus 7 Pro-ra, viszont az új zászlóshajó hátulján egy kör alakú kamerarendszer kapott helyet.

Érdekes módon a pletykák arra is utalnak, hogy az OnePlus  partnerségben áll a McLaren-rel, hogy kiadjon egy speciális kiadású eszközt a legnagyobb rajongói számára. A OnePlus 7T Pro McLaren Edition szénszálas hátlappal és élénk narancssárga színben érkezhet.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei