iPhone

Több mint ezer dollár lesz az iPhone 8?

2017.02.14

Az Apple a tizedik évfordulóra elkészítheti a világ legdrágább széria iPhone-ját.

Kétség sem fér hozzá, hogy 2017 különleges lesz az Apple életében, hiszen az iPhone jubilál, az első almás telefon ugyanis 2007-ben jelent meg. Egyre több pletyka kerül napvilágra róla és a többi telefonról. Ezek szerint készül egy 4.7 és egy 5.5 colos Apple iPhone 7s és Apple iPhone 7s Plus, valamint a különleges, 5 vagy 5.8 colos iPhone 8, más nevén iPhone X. Ez utóbbi érdekessége az érintésre érzékeny, ujjlenyomat-olvasós üveg burkolat, a szinte teljesen keretmentes OLED kijelző és a szintén ebbe integrált home gomb.

Az Apple az „alap” modelleket sem számítja meg olcsón, így nem túl meglepő, hogy több forrás arról ad számot, több mint ezer dollárba kerülhet majd az új iPhone. Jelenleg sem olcsó, hiszen a legnagyobb iPhone 7 Plus telefonért is 969 dollárt kell leszurkolni az Apple hazájában, Európában pedig 1119 eurót kérnek el érte.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

3 évvel ezelőtt látogatóink 23 százaléka egyáltalán nem használta internetezésre a telefonját. Nézzük meg mi a helyzet jelenleg. Ön internetezik a mobilján?


Igen, napi rendszerességgel
Igen, heti rendszerességgel
Igen, néha
NemKorábbi szavazások eredményei