Apple

Több mint 75 milllió iPhone-t ad el az Apple idén

2018.09.17

Kuo szerint legalábbis ilyen hatalmas eladás várható az új iPhone-ok megjelenésével.

A több mint 75 millió iPhone főként az XR és az XS Max modellekből áll, ezzel együtt az új Watch egyre népszerűbb lesz. Az Apple új mobiljai vegyes fogadtatásban részesültek, Ming Chi Kuo szerint az XS előrendelések elég szegényesek, cserébe méretes az érdeklődés az XS Max és az XR iránt. Kuo azt is megjegyezte, hogy az Apple Watch Series 4 esetében akár 55 százalékos részesedéssel is számolni lehet az olcsóbb Series 3 mellett.

Kuo szerint a Watch Series 4 iránti kereslet jobb, mint az előzetesen várta, köszönhetően az új funkcióknak, mint például az EKG. Az Apple 2018-ban 18 millió új Watch Series 4-et szeretne értékesíteni. Ez a szám sokkal nagyobb lehetne, ha az USA-n kívül más régióban is hivatalosan elfogadnák a beépített EKG-t.

iPhone-ok tekintetében Kuo úgy véli, az új modellek 70-80 milliós darabszámban találnak gazdára, emellett Kínában az arany színű fogy majd a legjobban, méghozzá az XS Max-ból a nagyobb kijelző és a dual SIM-képesség miatt. A Max a távol-keleti országban akár 30 százalékos növekedést is okozhat a piacon. Az iPhone XR-re is jó kilátások vonatkoznak, Kuo szerint a szállítmányok nagyobb részét, 55-60 százalékát a legolcsóbb iPhone teszi ki, viszont az 5.8 colos iPhone XS gyéren fogy. Az új iPhone-ok szeptember 21-től kaphatók.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Ön használ digitális asszisztenst?


Igen, Google Asszisztens-t
Igen, Cortana-t
Igen, Siri-t
Igen, Bixby-t
Igen, Blackberry Assitant-et
Igen, Hound-ot
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei