Telekom

Több lehetőség a Magenta 1 csomagban

2017.09.05

Még inkább személyre szabhatóvá teszi integrált kedvezménycsomagját, a Magenta 1-et 2017. szeptember 4-től a Telekom.

A két évvel ezelőtt bevezetett, mára közel 150 ezer előfizetővel rendelkező Magenta 1 a Telekom szolgáltatásainak legjavát kínálja: mobiltelefonálást, otthoni telefont, vezetékes internetet és tv szolgáltatást. A fiatalok eltérő kommunikációs szokásaira reagálva a Telekom lehetővé teszi, hogy mostantól a vezetékes telefon helyett, több, vagy akár korlátlan mobiladatforgalmat is választhatnak a kedvezménycsomagban.

Számos kutatás igazolja, hogy az Y-generáció tagjainak kommunikációs szokásai jelentősen eltérnek az idősebb generációk szokásaitól. Az 1980 és 1995 között született fiatal felnőttek 95 százalékának van mobiltelefonja a Telekom Market Share kutatás tavalyi adatai szerint. Valamivel több mint négyötödük használ okostelefont, és tízből kilencen naponta felmennek a netre. Az Y-generációsok többsége egyetlen napot, sőt még éjszakát sem töltene szívesen a telefonja és internet nélkül. Életmódjuk a mobilitásról szól, kommunikációs eszközeik pedig sokkal inkább személyükhöz kötődnek, mintsem lakhelyükhöz vagy tartózkodási helyükhöz.

A főként fiatalokat megcélzó új ajánlat lehetőséget biztosít arra, hogy a minimum 100 Mbps sebességű vezetékes internet, a HD minőségű családi televíziós csatornacsomag, és a szabadon választható mobilcsomag megtartása mellett a vezetékes telefonálást több, sőt akár korlátlan mobilinternetre cserélhessék.  Természetesen a Magenta 1 változatlan feltételekkel továbbra is igénybe vehető.

 

Függetlenül attól, hogy a vezetékes hangszolgáltatás vagy a megnövelt mobiladatforgalom mellett teszik le a voksukat, a Magenta 1 ügyfelek további előnyökhöz is juthatnak. A Családi mobil opcióval a családtagok belföldön ingyen hívhatják egymást. Az akár 36 000 Ft forintos extra készülékkedvezmény segítségével pedig jelentős árelőnnyel juthatnak hozzá akár a legújabb készülékekhez is. A Magenta 1 előfizetői úgy használhatják a TV GO-t, hogy az ehhez szükséges adatforgalom díját teljes mértékben elengedik, sőt az új, vezetékes hangszolgáltatást legalább 10GB mobilinternet adatcsomaggal kiváltó Magenta 1 előfizetők további 2000 forint havidíj kedvezményre jogosultak.

Az apróbetűs megjegyzéseket érdemes elolvasni és előfizetés előtt alaposan átgondolni a felhasználói szokásokat, valamint kikérdezni az ügyfélszolgálatot, mert - ahogy egy kedves ismerősünk felhívta rá a figyelmet - a korlátlan valójában 7 gigabájt az EU-n belül - tehát nem korlátlan, a telefon internetét nem lehet megosztani más készülékkel, sem tablettel, sem laptoppal, valamint a nagy sebességet vagy forgalmat igénylő feladatok esetén is szerződésszegésnek minősül a használat, például a VPN használata is. 

 

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

3 évvel ezelőtt látogatóink 23 százaléka egyáltalán nem használta internetezésre a telefonját. Nézzük meg mi a helyzet jelenleg. Ön internetezik a mobilján?


Igen, napi rendszerességgel
Igen, heti rendszerességgel
Igen, néha
NemKorábbi szavazások eredményei