Tíz készülék tíz forintért

2012.06.06| Telenor

Tíz készüléket lehet tíz forintért megvásárolni a Telenor nagyszabású nyári akciójában. Az új mobilt választók a telefon mellé díjmentesen juthatnak játékhoz, zenéhez és filmhez is.

Tíz készüléket lehet tíz forintért megvásárolni a Telenor nagyszabású nyári akciójában. Az új mobilt választók a telefon mellé díjmentesen juthatnak játékhoz, zenéhez és filmhez is. A szolgáltató emellett új, elsősorban a fiatalok igényeire szabott tarifacsomaggal, az Okos Minivel bővítette tarifa-portfólióját, amellyel már havi 1790 forintért lehet itthon korlátlanul használni az egyik legnépszerűbb közösségi oldalt. Lassan lezárul a tanév, és kezdődik a fesztiválszezon. A nyári szünet kezdetén kifejezetten a fiatalok igényeire szabott új tarifacsomagot és már 10 forintért elvihető, akciós telefonokat is kínál a Telenor. Az új tarifával a fiatalok kedvező áron használhatják kedvenc közösségi oldalukat, a Facebookot, a nyári akció készülékei mellé pedig díjmentesen kaphatnak szórakoztató tartalmakat a felhasználók.

Az új Okos Mini tarifacsomag mindössze 1790 Ft-os havidíjért korlátlan Facebook használatot biztosít belföldön. Az új tarifacsomag emellett 20 hálózaton belül és 20 hálózaton kívül lebeszélhető percet, a Facebookon kívüli internetezésre pedig 40 MB belföldi multimédia keretet is tartalmaz. A Telenor üzleteiben már kapható a Samsung legújabb csúcskészüléke, a Galaxy S III is, melyet már 19 990 forintért lehet megvásárolni Okostarifa 1000 tarifacsomaggal, két év hűséggel és kétéves tarifamegtartás mellett.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Telenor nyári akciója keretében tíz készüléket kínál most mindössze tíz forintért. Azok az ügyfelek, akik a kedvezményes mobilok közül választanak, most díjmentesen elérhető extra tartalmat is kaphatnak telefonjuk mellé. Az ügyfelek a Telenor Go Portálján keresztül különféle játékok és zenei albumok közül tölthetnek le egyet, tetszés szerint. Emellett augusztus 15-ig tekinthetik meg az „Életrevalók” című filmet, külön adatforgalmi díj nélkül. A nyári akció készülékújdonsága a Sony Xperia sola, melynek különlegessége a „floating touch” technológia, amivel a felhasználó gyakorlatilag saját ujját használhatja mozgó kurzorként. A Sony Xperia sola Okostarifa 600 előfizetéssel kapható 10 forintért. A tíz forintért elvihető készülékek között a sola mellett megtalálható a SonyEricsson Xperia mini pro, a Nokia Lumia 610, a Samsung Galaxy mini, a Samsung Galaxy mini 2, a Samsung Galaxy Ace, a Samsung Champ 2, a Nokia Asha 300, a Nokia C5-03 és a Nokia C2-01 is. A 10 készülék 10 forintért ajánlat és a készülékek meghatározott tarifacsomag választása esetén, hűséggel, illetve tarifamegtartás mellett, új Telenor lakossági számlás előfizetés vásárlása vagy a Bónusz Program igénybevétele esetén érhetőek el.



messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei