UMi Diamond 4G

Teszt: UMi Diamond 4G - legkeményebb játékos

2017.01.09

A távol-keleti gyártó legújabb mobilja stílusos dizájnnal, erős hardverrel, Dinorex üveggel és nem utolsó sorban jó árazással próbál szerencsét az alsó-középkategóriában.

Az idei évben elég erős felhozatallal állt elő az UMi, kezdve a négymagos, 1 gigabájt rendszermemóriával gazdálkodó belépő szintű mobiltól egészen a december 26-tól elővételben megvásárolható szörnyszülöttig, amiben a tízmagos MTK Helio x27 rendszerchip dübörög. Jelen írás a shenzheni gyártó legújabb gyöngyszeméről, akarom mondani drágakövéről szól. A főszereplőnk ezúttal az UMi Diamond 4G lesz, melynek megvásárlásához 119 USA dollárt kell GearBest.com kasszájánál fizetnünk, ami a járulékos költségek megfizetése után 39.000 Ft lesz.

http://www.telefonguru.hu/images/content/1_20170106.jpg

A gyártó szülővárosa - ami Kína harmadik leggazdagabb városa - a 70-es években még néhány, halász lakta falu volt, mára már több mint 10 milliós megapolisszá vált. A hihetetlen fejlődés a kínai nyitási politika miatt következett be. Az UMi esetében valószínűleg nem látunk ilyen elsöprő fellendülést, de ki tudja? "Ismeretlen jövő közelít felénk" és "a jövő nem végleges" (Terminátor film után szabadon).

Az UMi Diamond 4G teszt ide kattintva folytatódik.A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

Idén nyáron megszűntek a roamingdíjak az EU-n belül. Ön már kipróbálta?


igen, és probléma nélkül működött
igen, de voltak technikai problémáim
NemKorábbi szavazások eredményei