teszt

Teszt: Samsung Galaxy S8 Plus, EZ kell!

2017.05.02

Szerkesztőségünkben járt egy hirtelen meglepetésnek köszönhetően a Samsung Galaxy S8 Plus okostelefon.

Eléggé meglepődtem, amikor péntek délután felhívott a Samsung PR-osa, hogy van itt náluk egy Samsung Galaxy S8, amit esetleg, ha talán lenne kedvünk, letesztelhetnénk. Naná! A vicc benne, hogy pofátlan módon gyorsan megkérdeztem – mint nagy kijelzős telefonokat kedvelő –, nincs-e véletlen a tarsolyban egy Samsung Galaxy S8+ is? Hát… "A nagyobb modellt a férfi tesztelőknek szánják általában, a kisebbet a hölgyeknek." Ilyen téren kevésbé átlagos preferenciákkal rendelkező nőként nem kellett sokat könyörögnöm az S8+-ért. :)

Vártam is a futárt, aki alig másfél óra alatt kihozta a gyönyörűséget, több kiegészítővel egyetemben. A külső elegáns, minőséget sugároz – és nem, ez itt nem fizetett hirdetés, aki nem hiszi, menjen el egyet kézbe venni –, gyönyörűek az ívek és az összeillesztések, ahol az elő- és a hátlapi üveg a fém kerettel találkozik. Az üvegség miatt azonban nem árt óvatosan bánni a drága kütyüvel, nagyon tud csúszni...

A Samsung Galaxy S8+ teszt ide kattintva folytatódik!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
  Mobiltelefonok az Árukeresőn »

  KERESÉS

  TELEFONOK GYORSLISTA

  Márka :

  Tipus :


  HÍRLEVÉL

  Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

  SZAVAZÁS

  3 évvel ezelőtt látogatóink 23 százaléka egyáltalán nem használta internetezésre a telefonját. Nézzük meg mi a helyzet jelenleg. Ön internetezik a mobilján?


  Igen, napi rendszerességgel
  Igen, heti rendszerességgel
  Igen, néha
  Nem  Korábbi szavazások eredményei