Google

Teljesen megújul a Wear OS

2018.08.30
Címkék:

Google

,

Wear OS

,

okosóra


A Wear OS rendszerű okostelefonok tulajdonosai hamarosan egy teljesen megújult dizájt kapnak.

A Google bejelentette a komoly átalakuláson átesett, új Wear OS-t. A rendszer kifejezetten okosórákra tervezett, a frissítés a használhatóságra, valamint az új Google Health és Google Asszisztens funkciókra fókuszál.

Az értesítési menüben könnyebb lesz a navigálás, kompaktabb és több gyorshívó érhető el. Például egy egyszerű húzással minden értesítés megjelenik és hozzá rögtön a gyors válasz lehetősége is csak egy kattintás. Egy lefelé húzással elérhető a Google Pay és a Find my phone.

A Google Asszisztens okosabb lett. Fontos információkat biztosít egy hotel foglalás vagy repülőjegy vásárlása esetén, illetve az időjárásról is. Figyelmeztet, ha esernyőre lesz szükség vagy nagy dugóra számíthatunk az utakon, de akár közeli éttermeket is ajánl.

A Google Health alkalmazás önmagában is új funkciókkal gazdagodik és a dizájn is új. A fejlesztők az Amerikai Szív Szövetséggel, valamint az Egészségügyi Világszervezettel együttműködve állították be az új célokat, amelyek segítenek fittnek maradni. A célok természetesen a két szervezet napi tevékenységi ajánlásain alapulnak. A Google Wear OS várhatóan szeptemberben frissül, éppen időben az új Pixel Watch okosóra megjelenéséhez időzítve.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Ön használ digitális asszisztenst?


Igen, Google Asszisztens-t
Igen, Cortana-t
Igen, Siri-t
Igen, Bixby-t
Igen, Blackberry Assitant-et
Igen, Hound-ot
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei