TAG Heuer

TAG Heuer: megjelent az 1500 dolláros okosóra

2015.11.10

A TAG Heuer, a Google és az Intel tegnap este lerántotta a leplet az első, Android Wear alapú luxus okosóráról, amely abszolút mértékben egy sikeres kooperáció eredménye.

A TAG Heuer szerint Connected nevű smartwatch a legokosabb luxus óra jelenleg. Jean-Claude Biver, a TAG Heuer vezérigazgatója, Brian Krzanich, az Intel vezérigazgatója és David Singleton, a Google Android Wear műszaki igazgatója a mai nap mutatta be a svájci luxusóra-gyártó által készített TAG Heuer Connected okosórát, amely az Intel technológiájára épül, s amely tökéletesen kihasználja mindazt, amit az Android Wear kínál. Az Intel technológiáját használó TAG Heuer Connected okosóra a 150 éves svájci szakértelemre, eleganciára és a TAG Heuer örökségre épít.

Ami az újdonság megjelenését illeti, leginkább a TAG Heuer Carrera modellre hasonlít, hiszen a tokja, hátlapja és pántjai ötvözetlen titánból (Grade 2) készült, valamint kerek kijelzőt kapott. Ez utóbbi 1.5 col képátlóval, karcálló zafírüveg védelemmel és 360×360 pixel felbontással, 240ppi pixelsűrűséggel mutatja az információkat. Az Android Wear rendszer alatt egy kétmagos, 1.6 gigahertzes Intel processzor dolgozik 1 gigabájt RAM és 4 gigabájt belső tárhely mellett. A TAG Heuer Connected Wi-Fi hálózatra tud csatlakozni, támogatott telefonhoz Bluetooth segítségével, a 410 mAh-s akkumulátor pedig legalább 25 óra üzemidőt biztosít átlagos használat mellett, legalábbis a gyártó adatai szerint.

A TAG Heuer okosóra teljesíti az IP67 szabványt, tehát bizonyos mértékig por- és vízálló. Egy dedikált appnak köszönhetően minden olyan telefonnal kompatibilis a TAG Heuer Connected, amelyen legalább Android 4.3 vagy iOS 8.2 rendszer fut. A textúrált fekete gumiszíjjal (hat, külön kapható színben is gyártják: piros, kék, fehér, narancs, zöld és sárga) és az ötvözetlen titánból készült csattal kiegészítve egy finoman kidolgozott karórától elvárható eleganciát, jellemzőket és kidolgozottságot nyújt. Felmerül a kérdés, hogy mennyibe kerül az igencsak márkás, valóban jó hardverrel ellátott okosóra. Nos 1500 dollárt kérnek elérte, így el is nyerte a legdrágább Android Wear smartwatch címet.A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Önnek mi a legfontosabb tényező telefon vásárlása esetén?


kamera minősége
memória nagysága
telefon mérete
kijelző minősége
meddig bírja az akku
ár - érték
jó márka legyen
egyébKorábbi szavazások eredményei