Samsung Galaxy S9

Sztereó hangszórót kap a Galaxy S9

2018.02.16

Végre a Samsung is teljesíti a vásárlók kívánságát, sztereó hangszórót kap a Galaxy S9.

 

A legfrissebb koreai információk szerint a nagyobbik dél-koreai gyártó úgy döntött, dual hangszórókat kap a Samsung Galaxy S9 és a Galaxy S9+ is. Ideje volt már, ugyanis évek óta kissé ciki a versenytársaktól eltérően még mindig mono hangszóró alkalmazása, nagyon nem elegáns egy termékkínálat legerősebb készülékeiből ezt kihagyni. Bár már a tavalyi Samsung Galaxy S8 és S8+ is AKG fülhallgatót kapott, amely a gyári megoldásokhoz képest kifejezetten szépen jól, ennél többet a Samsung nem tett le az asztalra eddig.

A február 25-én érkező újdonságok viszont megkapják a sztereó külső hangszórókat, annak ellenére is, hogy vékonyabb lesz az alsó és a felső káva, mint az S8-ban volt, minden valószínűség szerint oldalra kerülhetnek a hangkeltők. Némileg meglepő lehet a doboz oldalán olvasható Stereo Speakers tuned by AKG felirat, hiszen vajon miért vette meg a Samsung a Harman Kardont 8 milliárd dollárért, ha nem használja fel a tudást?

A leírás szerint a Samsung Galaxy S9 vékonyabb burkolattal rendelkezik, mint elődje, állítható rekesznyílást kap a hátlapi kamera, továbbfejlesztik a Bixby asszisztenst, valamint Animoji-szerű avatarok is készíthetők lesznek vele. Ezek használhatók lesznek az arc- és írisz-felismerőhöz is, extraként állítólag jobb megoldás várható, mint az amit Apple készített, a Samsungnál 3D Stickers néven fut ez a funkció.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei