huawei

Szintet lép a Huawei mobilok felhasználói felülete

2019.07.12
Címkék:

huawei

,

emui10


Augusztus elején hivatalosan is bemutatkozik az EMUI 10, ami a ráncfelvarrás mellett a multitasking képességeket is fejleszti.

Egyes készülékekre még csak most nyáron érkezhet meg az Android Pie-on alapuló EMUI 9.1, azaz a Huawei legfrissebb felhasználó felülete, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínai gyár már ne dolgozna a következő mérföldkövön. Sőt, valójában már teljesen biztos, hogy az augusztus 9-én elstartoló fejlesztői konferencia csúcspontja az EMUI 10 hivatalos bemutatása lesz, ami már az Android Q-ra épül.

Magáról az új fejlhasználói felületről viszont még nem sokat tudhatunk. A hírek szerint a Huawei az egyik legfontosabb céljaként azt tűzte ki maga elé, hogy fejleszze a mobilok multitasking képességeit és egyáltalán még gyorsabb és stabilabb rendszert adjon a felhasználók kezébe. Megújulhat a beépített kamera app is, amit azonban nem csak hogy átszabnak, hanem új funkciókat is építenek bele. Ugyanígy szintet léphet a játékok futtatásáért felelő GPU Turbo 4.0, ami még energiatakarékosabbá teszi az amúgy nagy rendszerigényű programokat is.

Emellett szinte biztos, hogy a fejlesztők némileg átszabják a megszokott felhasználói felületet is, ám egészen biztossá csak augusztus elején válk, amikor a nagyközönség előtt is bemutatkozik az EMUI 10.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei