iOS 9

Szeptember 9-én bejelentés! Van miért aggódni az iPhone 6s miatt

2015.08.28

Napvilágra került az Apple iPhone 6s Plus doboza és bizony van miért ráncolni a homlokunkat.

Napvilágra került az Apple iPhone 6s Plus doboza és bizony van miért ráncolni a homlokunkat. A két új iPhone szeptember 9-én mutatkozik be hivatalosan, a gyártó már elküldte a hivatalos meghívókat a bemutatóra. Eközben egyre több apró részletre derül fény az iPhone 6s és iPhone 6s Plus-szal kapcsolatban. Bár a cnBeta oldal által közölt fotón szereplõ állítólagos iPhone doboz nem felel meg a hagyományoknak – például sosem látható rajta a készülék és a halas háttérkép sem lehet ismerõs a gyári képekbõl – a 9to5 Mac azt mondja, eredeti a doboz.

A probléma az, hogy az Apple kisebb kapacitású akkumulátorokkal szereli fel az újdonságokat, mint a jelenleg futó duót. Az Apple iPhone 6s 1715 mAh-s telepet, míg az Apple iPhone 6s Plus 2750 mAh-s akkumulátort kap. A jelenlegi iPhone-okban 1800 és 2910 mAh-s erõforrások találhatók. A csökkentést a japán Macotakara is megerõsítette. Így csak remélni tudjuk, hogy az új rendszer és az új iPhone-ok olyan optimalizáltak lesznek, hogy ez nem jelent majd gondot.

/txt/hirek/kepek/iphone-6s-plus-rumored-retail-packaging-box_20150827.jpg

Szerencsére azért jó hírrel is szolgálhatunk, legalábbis ami a kamerát illeti, ugyanis a 9to5 Mac-nél dolgozó MarkGurman szinte mindent elárult róla. Az Apple iPhone 6s 12 megapixeles kamerát kap, valamint ez lesz az elsõ olyan Apple mobil, amely támogatja a 4K videórögzítést – amelyet egyébként a konkurens gyártó már tavaly megtett a Samsung Galaxy S5 és a Samsung Galaxy Note 4 modelleknél. Az is kiderült, hogy az elõlapi kamera, amely a FaceTime-hoz és szelfik készítésére használható, jelentõs fejlesztésen esett át, így újabb, jobb minõséget biztosító szenzort kap, valamint elõlapi vakut a sötétben való szelfizéshez. Az új iPhone-ok várhatóan 2 gigabájt RAM-mal, gyorsabb LTE hálózati támogatással, valamint az új Apple A9 processzorral felszerelve érkeznek alig két hét múlva.

/txt/hirek/kepek/apple-iphone-6s-event_20150827.jpgA cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei