iPad mini 5

Stressz teszten az Apple iPad mini 5

2019.04.05

Vajon eltörik az új iPad mini a hajlítási teszten?

399 dollárba kerül az Apple több év után végre frissített iPad mini 5 2019 modellje. Az újdonság szinte teljesen úgy néz ki, mint a négy évvel ezelőtt debütált iPad mini, sehol sincs a 2018-as iPad Pro felállás, nyers teljesítmény, elegáns kialakítás vagy modern funkciók, ennek ellenére ez a legtöbbet eladott tablet a világon.

Míg az iPad mini 2019 nem érezhetően vastagabb az új iPad Proknál, hiszen a 6.1 mm vastagság nem érzékelhető kézzel az 5.9 mm-rel szemben, a kompakt méret és a minimalista dizájn ellenállóbbá teszi. Legalábbis erre jutott Zack Nelson a JerryRigEverything készülék tönkretevője, akinek sikerült mindenféle erőlködés nélkül az iPad Pro 11 (2018)-at kettétörnie tavaly.

Ahogy az a bő hat perces videóban látható, az Apple legújabb, 7.9 colos tabletje gyönyörűen éli túl a fárasztó tesztet, miközben a funkciók sértetlenek maradnak. A kijelzőt edzett üveg borítja, az első- és hátsó kamerát szintén üveg védi a karcolásoktól, a fém keret pedig stabil. A hajlítástól kezd érdekes lenni, ugyanis méretesen görbül a készülékház, nézzétek meg, jobb lesz-e a 399 dolláros iPad mini mint a 799 dolláros Pro!

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei