Strapa tabletet mutatott be a Samsung

2017.11.06| Samsung

A Samsung új, továbbfejlesztett Galaxy Tab Active2 készüléke egy ipari erőgép, melynek tervezése során elsődleges szempont volt a felhasznál

Az új tablet olyan területek számára kínál digitális megoldást, mint a szállítmányozás, a közbiztonság vagy a gyártás, de az olyan kiegészítők és speciális funkciók, mint az S Pen, a biometrikus azonosítás vagy a több ablakos üzemmód az üzleti élet minden területén egyszerűbbé teszik a munkavállalók mindennapjait.

A Samsung az IBM Maximóval való együttműködés keretében sikeresen integrálta az Asset Management és a Work Management alkalmazásokat a Samsung Galaxy Tab Active2 fejlesztése során. Az IBM legfejlettebb eszközkezelő megoldásait a készülék olyan funkciókkal kombinálja, mint a biometrikus azonosítás, több ablakos üzemmód, illetve az S Pen digitális toll támogatása, amellyel a bonyolultabb munkafolyamatok is egyszerűbbé válhatnak, mint az ipari berendezések ellenőrzése és karbantartása.

A Sasmsung és a Gamber-Johnson, valamint a Ram Mounts vállalatok közötti együttműködésnek köszönhetően a Galaxy Tab Active2 rögzítési megoldásokat is kínál, így kereskedelmi flották vagy rendvédelmi erők is alkalmazhatják járműveikben az új táblagépet. Az ECOM Instruments megoldásai biztosítják, hogy a Galaxy Tab Active2 az olajokkal, gázokkal, gyógyszerészeti és kémiai anyagokkal szemben is tökéletesen gyulladásbiztos legyen. A Kromtac hordozható vonalkód-leolvasó funkciót, míg az Otterbox csuklószíjat, az iKey pedig hordozható billentyűzetet biztosít.

Strapa tabletet mutatott be a Samsung

A Samsung Galaxy Tab Active2 ellenáll a nagy nyomásnak, hőmérsékletnek, rázkódásnak és ütődésnek. A készülék emellett az IP68 szabványnak is megfelel, így ellenáll a pornak és a víznek maximum 1,5 méteres mélységig és 30 percig, természetes édesvízben. A tablet kijelzője akár kesztyűben vagy nedves kézzel is használható a speciális beállítási lehetőségeknek köszönhetően. A kategóriájában is vékony és könnyű táblagépet a legkülönbözőbb munkafolyamatok leegyszerűsítésére tervezték. Az S Pen precíz bevitelt tesz lehetővé a maga 4096 nyomásszintjével, illetve az Air Command megoldással. A digitális toll megfelel az IP68 szabványnak víz- és porállóság tekintetében, így kültéren is használható, akár esőben is.

A továbbfejlesztett 5 megapixeles kamerának és a 8 megapixeles autófókusznak köszönhetően a Samsung Galaxy Tab Active2-vel a felhasználók jobb minőségű fényképeket készíthetnek a munkájuk során, például azonosító kártyák vagy útlevelek szkennelésekor. Az új ujjlenyomat-olvasó maximális biztonságú hitelesítést tesz lehetővé, az arcfelismerés használatával pedig kényelmesen feloldható a készülék. Ez kiegészül egy új giroszkóppal és geomágneses érzékelővel, így a felhasználók akár a kiterjesztett valóságban (AR) rejlő lehetőségekkel is megismerkedhetnek. A Galaxy Tab Active2 a speciális AR-funkcióknak köszönhetően az alkalmazottak képzésére is tökéletesen alkalmas.

Strapa tabletet mutatott be a Samsung

A készülék támogatja az LTE-kapcsolatot, az egyszerű és kényelmes töltést, több eszköz akkumulátorának hatékony ellenőrzését, illetve különleges adatcsatlakozókat is biztosít a külső billentyűzetek használatához. A Samsung Galaxy Tab Active2 kiemelt biztonságot kínál a vállalatoknak a legszigorúbb szabványoknak megfelelő Knox platformok integrálásának és a biometrikus azonosításnak köszönhetően. Az újgenerációs ujjlenyomat-leolvasóval ellátott készülék nagyobb védelmet biztosít, valamint arcfelismerésre is képes. Az LTE-képes Samsung Galaxy Tab Active2 készülék várhatóan 2018 elején érkezik Magyarországra.  

 

Strapa tabletet mutatott be a Samsung

 

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei