Samsung

Sokat vár a Samsung a Note 8-tól

2017.09.04

A dél-koreai gyártó hazájában méretes mennyiséget tervez eladni a 2017-es év csúcsmodelljéből.

A Samsung Galaxy Note 8 nagyon ígéretesnek tűnik, ennek megfelelően sokat is vár tőle a cég. Világszerte összesen 11 millió példányt szeretnének értékesíteni belőle, bár házon belül a Samsung Galaxy S8 készülékek is nagyban beleszólhatnak ebbe. Csak az anyaországban, Dél-Koreában 700 ezer darabot terítenének a piacon az első hónapban a tervek szerint. Ebben a helyi SK Telekom, a KT és az LG U Plus szolgáltatók segítenek majd, az összesen eladni tervezett darabszám hatvan százaléka a 64 gigabájtos modellt, míg a negyven százaléka a 256 gigabájtos változatot takarja.

A tárhely mellett természetesen többféle szín közül is választhatnak a dél-koreai vásárlók, negyven százalék kék, harminc százalék fekete, ugyanennyi szürke kerül a piacra a kisebb Note 8 esetében, míg a 256 gigás esetében hatvan százalék kék és negyven százalék fekete kerül a kínálatba. Sajnos a Samsung semmit nem árult el a 128 gigabájtos arany színű Note 8-ról.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

3 évvel ezelőtt látogatóink 23 százaléka egyáltalán nem használta internetezésre a telefonját. Nézzük meg mi a helyzet jelenleg. Ön internetezik a mobilján?


Igen, napi rendszerességgel
Igen, heti rendszerességgel
Igen, néha
NemKorábbi szavazások eredményei