Sharp Aquos S2

Sharp Aquos S2 - remekel a középkategóriában (x)

2019.05.07

A kompakt, 4 GB RAM-mal felszerelt Sharp okostelefon most akciós áron rendelhető a Cafago webshopjából.

A mostanában egyre divatosabb óriásmobilok nem mindenki tetszését nyerik el, ám az 5,5 hüvelykes Sharp Aquos S2 C10 még pontosan abba a kategóriába esik, amit a legtöbben egy kézzel is kényelmesen tudnak kezelni. Persze nem ez az egyetlen előnye a Sharp okostelefonjának, amelynek lelkét a nyolcmagos processzorral felszerelt Snapdragon 630 chipset adja. Ezt egészíti ki a 4 GB RAM-os rendszermemória és a 64 GB-os belső tároló, amit igény szerint akár 256 GB-ra is bővíthetünk, ha feláldozzuk érte az egyik SIM helyet.

A Sharp Aquos S2 C10 2040 x 1080 pixeles IPS kijelzője gyönyörű színeket és részletgazdag megjelenítést biztosít, ha pedig fényképezni akarunk, akkor a 12MP + 8MP-es dual főkamerát, esetleg a 8MP-es szelfie optikát használhatjuk. A telefon rendszere az Android 8-as kiadásán alapszik, az energiaellátást pedig a 2700mAh-es akkumulátor biztosítja.

Ráadásul a Type-C csatlakozóval és ujjlenyomat olvasóval is felszerelt telefon most hihetetlenül jó áron vihető el a Cafago webshopjából, ahol korlátozott ideig 38%-os kedvezmény mellett 117 euróért, azaz körülbelül 38 ezer forintért rendelhető meg. Ez az összeg egyúttal azt is jelenti, hogy mivel a meghatározott EU-s limit alatt maradt, ezért nem kell vámot fizetni érte, és a szállítás is ingyenesen vehető igénybe!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
  Mobiltelefonok az Árukeresőn »

  KERESÉS

  TELEFONOK GYORSLISTA

  Márka :

  Tipus :


  HÍRLEVÉL

  Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


  Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

  SZAVAZÁS

  Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


  Igen
  Nem, de tervezem
  Nem, és nem is tervezem  Korábbi szavazások eredményei