OnePlus 6

Samsung kijelzővel jöhet a OnePlus 6

2017.10.11
Címkék:

OnePlus 6

,

Samsung

,

OLED

,

kijelző

,


Nincs kizárva, hogy a OnePlus 6 és az Oppo nagyágyúja a Samsung hat colos megjelenítőjét használja.

Az Apple iPhone X bejelentése előtt nem sok telefon harcolhatott a legerősebb készülék címért a Snapdragon 835 processzorral, így csak a Samsung Galaxy S8, a OnePlus 5, a Xiaomi Mi 6, a Xiaomi Mi Mix 2, valamint talán még a Nubia Z17 jöhetett szóba. Azonban ezek nem mindegyike rendelkezik a manapság trendivé vált, teljes előlapot elfoglaló kijelzővel.

Az ma már nem titok, hogy a Samsung Galaxy S9 folytatja ezt a hagyományt és ha lehet, még kisebb kávát kap, emellett a Qualcomm legújabb chipsetét, a Snapdragon 845-öt használja majd. A Xiaomi Mi 7 maradhat az 835-nél, a OnePlus 6 azonban harcba száll a Snapdragon 845-ért a Samsunggal szemben. Ezzel együtt szintén ennek a gyártónak a megjelenítőjét vásárolhatja meg, méghozzá a 6 colos OLED panelt.

A OnePlus testvércége, az Oppo is ugyanezt teheti, a kijelző természetesen 2160×1080 felbontású lesz, az arány pedig 18:9. A OnePlus 6 hat és nyolc gigabájt RAM-mal és 455 eurós árcédulával debütálhat majd, valamint még mindig nincs teljesen kizárva a OnePlus 5T név sem, bár ekkora tudásbeli ugrásnál inkább a OnePlus 6 lenne logikus lépés.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

Idén nyáron megszűntek a roamingdíjak az EU-n belül. Ön már kipróbálta?


igen, és probléma nélkül működött
igen, de voltak technikai problémáim
NemKorábbi szavazások eredményei