Samsung LEVEL U: vezeték nélküli Bluetooth headset

2015.07.06| Samsung

Hosszú akkumulátor-idő, elegáns dizájn, kristálytiszta hangminőség.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Hosszú akkumulátor-idő, elegáns dizájn, kristálytiszta hangminőség. A Samsung bejelentette az új LEVEL U Bluetooth headsetet. A LEVEL headsetek családjának új tagja a Samsung legújabb fejlesztését használja: kristálytiszta hangminőség a telefonbeszélgetésekhez és zenehallgatáshoz, sportoláshoz, kényelmes viseletet, letisztult, ergonomikus dizájn. A LEVEL U akkumulátorát hosszú üzemidő jellemzi és az eszköz kiválóan alkalmas a Text-to-Speech (szövegfelolvasó) applikációk használatához is. A termék Magyarországon a Samsung Experience Store-okban már július 1-jétől elérhető 19.990 Ft ajánlott fogyasztói áron.

A LEVEL U egy sor színben választható, köztük kék-feketében, fehérben, aranyban és kékben is, így bárki megtalálhatja a leginkább stílusához illőt. A csupán 33 grammos, puha, hajlékony uretán illesztésekkel és ergonomikus, állítható nyakpánttal készült headset biztonságos és kényelmes viseletet biztosít. A LEVEL U beépített, az eszközből finoman kiemelkedő vezérlőgombokkal is rendelkezik, amelyekkel egyszerűen állítható a hangerő, és amelyekkel kényelmesen lehet a pillanatleállítást, a lejátszást, vagy épp a következő zeneszámot választani. Az ergonomikus, hibrid stílusú füldugók a fülhallgató zajszűrő képességét a fejhallgató kényelmével ötvözik akár hosszabb használat során is. A LEVEL U mágneses füldugói nem csak rögzítik, de tisztán tartják a headsetet és kényelmes hordozhatóságot biztosítanak akkor is, amikor az épp nincs használatban.

Samsung LEVEL U: vezeték nélküli Bluetooth headset

A Samsung legújabb mobil- és audio technológiáját felvonultató LEVEL U két mikrofonnal van felszerelve. Az egyik a környezetünkből származó zajokat gyűjti, a másik pedig a beszédhangot rögzíti, amelyek segítségével a headset kiszűri a külső zajokat, és kristálytiszta hangot továbbít a telefonbeszélgetés során. A LEVEL U kiváló hangélményt is biztosít, köszönhetően a zaj és visszhangcsökkentő technológiának, valamint a 12mm dinamikus hangsugárzóknak, amelyek révén gazdagabb a basszus és kiegyensúlyozottabb a hangzás. a Bluetooth 4.1-nek és az apt-X Codec-nek köszönhetően a felhasználók zavaró vezetékek nélkül élvezhetik a kiváló, CD minőségű hangot.

Samsung LEVEL U: vezeték nélküli Bluetooth headset

A LEVEL U sokkal többet nyújt, mint egy egyszerű headset. A letölthető Samsung LEVEL applikáció segítségével a headset egy sor alapvető információról ad értesítést a felhasználónak – köztük a nem fogadott hívásokról, figyelmeztetésekről, a naptárbejegyzésekről, vagy az akkumulátor töltöttségéről – a Text-to-Speech (szövegfelolvasó) funkció, a vibrációs figyelmeztetés és a telefon képernyőjén megjelenő interaktív ikon révén. Az univerzális, 5 tűs csatlakozóval, a zenelejátszás melletti 10 órás üzemidővel, a 11 órás beszélgetési idővel és 500 órás készenléti idővel a LEVEL U kiválóan alkalmazkodik a felhasználó stílusához. Ez a headset bárhol bárkinek egyszerre biztosítja a folyamatos kapcsolatot és a nagyobb szabadságot.

Samsung LEVEL U: vezeték nélküli Bluetooth headset



messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei